«Θα το δούμε. «Ο Ζιντάν αφήνει την πόρτα ανοιχτή για την κίνηση της Γιουβέντους.

Το αφεντικό της Ρεάλ Μαδρίτης Ζινεντίν Ζιντάν αρνήθηκε να κλείσει την πόρτα σε μια επιστροφή στο Τορίνο καθώς η πίεση συνεχίζει να αυξάνεται στην Andrea Pirlo.

Η Zinedine Zidane εξακολουθεί να κατέχει μια ευαίσθητη θέση για τη Γιουβέντους και μπορεί να εξετάσει μια πιθανή επιστροφή ως διαχειριστής στο μέλλον.

Έρχεται μετά από μια κακή σεζόν για τους Bianconeri, με τον «πρωτάρη» μάνατζερ Andrea Pirlo στο τιμόνι των υποθέσεων. Η Γιουβέντους είναι πιθανό να χάσει το Scudetto για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία, με την Inter να ανοίγει ένα κενό οκτώ σημείων αυτή τη στιγμή.

Άλλη μια απογοητευτική έξοδος του Champions League για τη Γιουβέντους σημαίνει ότι η σεζόν τους πιθανότατα θα καταλήξει ως «απογοητευτική» μετά από στενή αξιολόγηση. Όλα αυτά έχουν οδηγήσει σε φήμες ότι ο Πίρλο θα μπορούσε ακόμη και να απολυθεί αν χάσει τα επόμενα δύο παιχνίδια του εναντίον της Νάπολι και της Γένοβας.

Ο Ζιντάν έπαιξε για τη Γιουβέντους μεταξύ 1996 και 2001 και έχει ονομαστεί ως ένας από τους πιθανούς υποψηφίους που θα έρθουν σε περίπτωση που ο Πίρλο πάρει το σάκο.

Ο Γάλλος υπαινίχθηκε τώρα ότι θα ήταν ανοιχτός στην ευκαιρία μετά το τελευταίο του παιχνίδι, επικεφαλής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 3-1 εναντίον του Λίβερπουλ στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ζιντάν ερωτήθηκε από τον Sky Italia αν του αρέσει η προπόνηση στην Ιταλία.

Απάντησε: «Η Ιταλία είναι πάντα στην καρδιά μου, ο Juve ήταν πάντα σημαντικός για μένα.»

«Δεν ξέρω. Προς το παρόν είμαι εδώ. Για να δούμε.»