«Θα τους έλειπε πολύ αν έφευγε» — Ο πραγματικός θύμιζε τη σημασία του Ράμου

Φαίνεται ότι οι Λος Μπλάνκος θα κόψουν τους δεσμούς με τον φυλαχτό καπετάνιο τους, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι στην 16η σεζόν του στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Ρεάλ Μαδρίτης θα «χάσει Sergio Ramos άσχημα αν φύγει», ισχυρίζεται Hamit Altintop, όπως ο ίδιος καλεί για τον καπετάνιο να δοθεί παράταση της σύμβασης.

Η αβεβαιότητα έχει περικυκλώσει το μέλλον του Ράμου τελευταία μαζί του, όπως έχουν τα πράγματα, πρόκειται να πέσει στην ελεύθερη υπηρεσία στο τέλος της σεζόν.

Ο 35χρονος, ως εκ τούτου, έχει προσελκύσει ανεπιθύμητη προσοχή από το εξωτερικό, καθώς οι ομοίους της Manchester United και της Paris Saint-Germain λέγεται ότι ενδιαφέρονται για την εξασφάλιση των υπηρεσιών του.

Αυτή τη στιγμή είναι τραυματισμένος, αλλά παραμένει καθοριστικός όπως πάντα για τους Ισπανούς πρωταθλητές, έχοντας αγωνιστεί 20 φορές σε όλους τους διαγωνισμούς μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, σκοράροντας τέσσερα γκολ.

Η κεντρική πλάτη βοήθησε την ομάδα να ανέβει σε μεγάλα ύψη με την πάροδο των ετών — συμπεριλαμβανομένης της καθοδήγησή της σε ένα «τριτύρφη» του Champions League — και ένας πρώην μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης προτείνει ότι θα ήταν σχεδόν αδύνατο να αντικατασταθεί αν του επιτραπεί να φύγει δωρεάν.

Ο Altintop είπε αποκλειστικά στο Goal: «Ο Σέρτζιο Ράμος είναι καταπληκτικός. Είναι καταπληκτικός. Πάνω και έξω από το γήπεδο.

«Ξέρει τους κανόνες. Ξέρει τι χρειάζεται για να πάρει αποτελέσματα, για να κερδίσει τα μεγαλύτερα τρόπαια. Η εμπειρία του είναι απίστευτη. Πολλοί παίκτες δεν περνούν 15 ή 16 χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Τον σέβομαι πολύ και του αξίζουν τα πάντα. όλα τα τρόπαια, όλα τα συμβόλαια, όλοι οι τόκοι! Ο αληθινός θα του έλειπε πολύ αν έφευγε.»