«Θα σκοράρει περισσότερα γκολ από τον Ιησού» — Η Man City υποστηρίζεται στην καταδίωξη της Ίνγκς

Τα Sky Blues αναζητούν έναν διάδοχο της γήρανσης Aguero, και ο επιθετικός Southampton έχει προταθεί ως επιλογή.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει υποστηριχθεί στην καταδίωξη του Ντάνι Ίνγκς από τον πρώην επιθετικό της Πρέμιερ Λιγκ Ντάρεν Μπεντ, ο οποίος πιστεύει ότι ο Ίνγκς θα σκοράρει περισσότερα γκολ για την πόλη από τον Γαβριήλ Ιησού

Η υπογραφή ενός επιθετικού είναι υποτιθέμενα προτεραιότητα για το Μαν Σίτυ στο προσεχές καλοκαιρινό παράθυρο μεταφοράς. Όχι μόνο ο Sergio Aguero δεν γίνεται νεότερος, αλλά είναι και στους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του.

Έχει αναφερθεί ότι Borussia Dortmund αίσθηση Erling Haaland είναι η ιδανική υπογραφή τους, αλλά η τεράστια τιμή του και οι έντονοι διαγωνισμοί μεταφοράς είναι εμπόδια.

Ο Ings, ο οποίος σκόραρε εννέα γκολ αυτό το εξάμηνο, εν τω μεταξύ, θα είναι διαθέσιμος σε μια συμφωνία περικοπής των τιμών καθώς πρόκειται να μπει στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του Σαουθάμπτον.

Bent είπε TalkSport: «Αν μιλάτε για κάποιον που αντικαθιστά Aguero, είναι σχεδόν αδύνατο, δεν πρόκειται να βρείτε κάποιον που μπορεί να έρθει και να κάνει ό, τι έχει κάνει σε αυτό το κλαμπ.

«Αλλά μου αρέσει πραγματικά η ιδέα του Danny Inings πηγαίνει εκεί, νομίζω ότι είναι ένα πολύ καλό κέντρο προς τα εμπρός και είναι λαμπρός τις τελευταίες δύο σεζόν.

«Τον βάζεις γύρω από καλύτερους παίκτες που δημιουργούν τόσες ευκαιρίες, είναι ένας απίστευτος τελικός, πολύ καλός τελικός, οπότε αν τον βάλεις σε καταστάσεις όπου μπορεί να σκοράρει γκολ μπορώ να σου εγγυηθώ ότι θα σκοράρει περισσότερα γκολ σε αυτή την ομάδα από τον Γαβριήλ Ιησού.

«Είναι αποδεδειγμένος σκόρερ στην Πρέμιερ Λιγκ και αν ήμουν στο Μαν Σίτυ, θα τον έβαζα μέσα τώρα, θα έβαζα κάποιον σαν αυτόν στην πόρτα για αξιοπρεπή λεφτά, και μετά θα κυνηγούσα τους Χάαλαντς σου ή τους Μπάπς σου».