«Θα πρέπει να μείνουμε ταπεινωμένα’ — Gundogan παίζει κάτω Man City ομιλία τίτλο

Οι Sky Blues προελαύνουν προς την 14η συνεχόμενη νίκη τους σε όλους τους διαγωνισμούς την Κυριακή, που ισοδυναμεί με την κορυφαία αγγλική πλευρά.

Ο Ilkay Gundogan έχει παίξει κάτω ομιλία τίτλου για το Μάντσεστερ Σίτι λέγοντας ότι υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος για να διανύσει στην εκστρατεία.

Η Μάντσεστερ Σίτι ενίσχυσε τη λαβή της στην κορυφή του τραπεζιού της Premier League την Κυριακή, αρπάζοντας μια νίκη 4-1 ενάντια στην υπεράσπιση πρωταθλητών Λίβερπουλ στο Άνφιλντ.

Οι άνδρες του Pep Guardiola βρίσκονται τώρα σε μια πολύ πλεονεκτική θέση — πέντε βαθμοί στην κορυφή με ένα παιχνίδι στο χέρι πάνω από τις περισσότερες ομάδες.

Ο Jurgen Klopp δήλωσε νωρίτερα ότι το κορυφαίο four φινίρισμα είναι ο στόχος για το Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν. Ο Ole Gunnar Solskjaer πρόσφατα επέμεινε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να θεωρηθεί διεκδικητές τίτλου.

Το Man City φαίνεται πλέον να είναι ξεκάθαρα φαβορί για να σφίγγουν το στέμμα του πρωταθλήματος, αλλά ο Gundogan πιστεύει ότι αυτή θα μπορούσε να είναι η πιο ανταγωνιστική σεζόν για την πλευρά του.

«Υπάρχουν ακόμα τόσα πολλά παιχνίδια για να παίξετε», δήλωσε ο Γκουντογάν, μέσω του Γκολ. «Νομίζω ότι πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, να προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση από μόνη της, επειδή η Premier League είναι τόσο ανταγωνιστική — και ίσως η πιο ανταγωνιστική χρονιά που είχαμε, οπότε πρόκειται για κάθε αγώνα και αντίπαλο.

«Γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή στιγμή, αλλά δεν πρέπει να την θεωρούμε δεδομένη και να μην παρατηρούμε και να συνεχίσουμε να κάνουμε τα πράγματα που κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Στη συνέχεια, μπορεί να είναι μια μεγάλη και επιτυχημένη σεζόν για εμάς».