«Θα ξέρουμε κάτι σύντομα» — Ο Βάσκεζ μιλά για το μέλλον της Ρεάλ Μαδρίτης

Από σύμβαση το καλοκαίρι, ο ευέλικτος Ισπανός είναι ένα από τα πολλά αστέρια Los Blancos με ένα αβέβαιο μέλλον.

Ο Lucas Vazquez είναι «ήρεμος» για την αβέβαιη κατάστασή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, υπονοώντας ότι είναι πιθανό να υπογράψει παράταση σύμβασης με τον σύλλογο.

Λίγο περισσότερο από ένα μήνα παραμένει στο τρέχον συμβόλαιο του Βασκέζ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν υπάρχουν ακόμα συγκεκριμένα νέα σχετικά με την ανανέωσή του.

Αν και δεν είναι εγγυημένη μίζα, ο 29χρονος είναι αναπόσπαστο μέρος της ομάδας Los Blancos. Η Ισπανία διεθνής εντυπωσίασε ως ένα αυτοσχέδιο δεξί πίσω αυτή τη σεζόν, ελλείψει του τραυματισμένου Dani Carvajal.

Premier League έχει touted ως ο επόμενος προορισμός για το πτυχίο La Fabrica, με ενδιαφέρον από τα ρούχα του Λονδίνου Chelsea, Arsenal, και Τότεναμ.

«Είμαι ήρεμος», δήλωσε ο Vazquez, συζητώντας για το μέλλον του στο πρόγραμμα Movistar Universo Valdano.

«Ποιος δεν θα ήθελε να συνεχίσει να παίζει για το καλύτερο κλαμπ του κόσμου; Θα μάθουμε κάτι σύντομα, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς ποδόσφαιρο.»

Ο Vazquez πρόσθεσε στη μετάβασή του αυτή τη σεζόν: «Από επιθετικό εξτρέμ έκατσα απλά ένα φτερό.

«Το ποδόσφαιρο ουσιαστικά εξελίχθηκε και αναπτύχθηκε έτσι ώστε κάθε φτερό έπαιξε ως ανεστραμμένο φτερό σε αντίθετες πλευρές και φυσικά φτερά σαν εμένα είναι δύσκολο να βρεθούν τώρα.

«Μέχρι αυτή τη σεζόν δεν ένιωθα άνετα να παίζω ως δεξιά-πίσω, ήταν ένα παράξενο συναίσθημα.»