«Θα νικήσει κάθε ρεκόρ «Ο Mourinho απονέμεται επαίνους στο «ειδικό «Κέιν

Ο Jose Mourinho ήταν γεμάτος επαίνους αφού ο Harry Kane έφτασε ένα ακόμη εντυπωσιακό ορόσημο για το club με το γκολ του εναντίον του West Brom.

Ο Κέιν σηματοδότησε την επιστροφή του από τραυματισμό για τον Σπερς με ένα λαμπρό γκολ εναντίον του Γουέστ Μπρομ το απόγευμα της Κυριακής.

Με το επίπεδο βαθμολογίας στο δεύτερο ημίχρονο, ο καπετάνιος της Αγγλίας έλαβε ένα πέρασμα και σκόραρε ένα σήμα κατατεθέν γωνία-φινίρισμα που άφησε τον Σαμ Τζόνστον χωρίς καμία πιθανότητα.

Ο γιος σκόραρε επίσης στον αγώνα καθώς ο Σπερς συνέχισε να κερδίζει με σκορ 2-0. Ωστόσο, ο στόχος είδε τον Kane να φτάσει ένα λαμπρό ατομικό ορόσημο στα χρώματα της Τότεναμ.

Ο 27χρονος έχει πλέον βρει το καθαρό 208 φορές σε 317 εμφανίσεις για τη βόρεια πλευρά του Λονδίνου, γεγονός που τον καθιστά τον δεύτερο πρώτο σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου μαζί με τον Bobby Smith.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Mourinho χαιρέτισε την απόδοση της πλευράς του ως ομάδα και πρόσθεσε επίσης ότι ο Kane θα σπάσει κάθε ρεκόρ στην ιστορία του Tottenham.

Το αφεντικό των Spurs είπε στον BT Sport: «Μου άρεσε ο συμβιβασμός των παικτών, η προσπάθεια, η αποφασιστικότητα, η ξεκάθαρη επιθυμία να δείξουμε σε όλους πόσο μαζί είναι και πόσο υπέφεραν με τα κακά αποτελέσματα και πόσο ήθελαν τη νίκη.

«Αυτό ήταν το θεμελιώδες πράγμα. Στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν κυρίαρχοι και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοτώσει το παιχνίδι».

«Στο ημίχρονο είχαμε εμπιστοσύνη, ήμασταν θετικοί, τους μίλησα μόνο για ένα λεπτό. Πηγαίναμε προς τη σωστή κατεύθυνση».

«Ο Χάρι Κέιν είναι ένας ξεχωριστός παίκτης στην ιστορία του συλλόγου. Θα νικήσει κάθε δυνατό ρεκόρ. Είχαμε πολύ καλές ατομικές παραστάσεις σήμερα».

«Στο τέλος της σεζόν θα έχεις την αλήθεια, θα είμαστε εκεί που ανήκουμε, όπου μας αξίζει να είμαστε.»