Θα μπορούσε ο Κλοπ να φεύγει από το Λίβερπουλ;

Εν μέσω των πρόσφατων αγώνων της Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ, μια έκθεση υποστηρίζει ότι ο Γιούργκεν Κλοπ θα μπορούσε να εξετάσει την έξοδο από τη λέσχη.

Σύμφωνα με αναφορές της Γερμανίας, ο Γιούργκεν Κλοπ μπορούσε να φύγει από το Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2022.

Ο 53-year-old επιβεβαίωσε την περασμένη εβδομάδα ότι δεν σκοπεύει να φύγει σύντομα από το σύλλογο παρά τις φήμες για ρήγματα μεταξύ παικτών εν μέσω ισχυρισμών ότι ο Γερμανός σκεφτόταν το μέλλον του.

Ανεξάρτητα, ο γερμανικός τύπος συνεχίζει να εικάζει για το πότε Klopp θα μπορούσε τελικά να καλέσει τα παρατάει με τους Reds.

Ο Γερμανός διευθυντής έχει συμβόλαιο στο Άνφιλντ μέχρι το 2024, αλλά μια αναφορά ισχυρίζεται ότι μπορεί να μην το καταφέρει.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο του Bild, ο Klopp θα μπορούσε να εγκαταλείψει το Λίβερπουλ το επόμενο καλοκαίρι και να προχωρήσει για να αντικαταστήσει τον Joachim Low ως αφεντικό της Γερμανίας.

Σύμφωνα με την αναφορά, υπάρχει 60% πιθανότητα το αφεντικό του Λίβερπουλ να κοιτάξει την εθνική του πλευρά για την επόμενη δουλειά του.

Η διέξοδος ισχυρίζεται ότι ο Κλοπ πιθανότατα θα επιστρέψει στην πατρίδα του και έχει ήδη επεξεργαστεί το χρονοδιάγραμμα της απόφασής του.

Σύμφωνα με την έκθεση, θα έφευγε από το Λίβερπουλ το επόμενο καλοκαίρι και θα έπαιρνε έξι μήνες άδεια πριν αναλάβει το αφεντικό της Γερμανίας πλήρως στις αρχές του 2023.

Θα υπήρχε επίσης το πρόσθετο κίνητρο για τον Klopp, με τη Γερμανία να φιλοξενεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το επόμενο έτος, για τρίτη φορά σε γερμανικό έδαφος.

Ο 53χρονος έχει μιλήσει για τη γερμανική εθνική πλευρά σε πολλές περιπτώσεις, και δεν θα είναι άστομο να σκεφτεί κανείς ότι η καρδιά του είναι επίσης έτοιμη για τη δουλειά του.