«Θα μιλήσω με τον Tuchel’ Kepa απογοητευμένος λόγω περιορισμένου χρόνου παιχνιδιού στο Τσέλσι

Ο Ισπανός φύλακας έχει χάσει την θέση του ως νούμερο ένα φύλακας της Τσέλσι από τη γρήγορη άνοδο του Edouard Mendy στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Ο Kepa Arrizabalaga αποκάλυψε ότι θα πραγματοποιήσει συνομιλίες με τον Thomas Tuchel για το μελλοντικό του ρόλο στη σύνθεση της Τσέλσι.

Οι Blues έσπασαν το ρεκόρ για την υψηλότερη αμοιβή που καταβάλλεται για έναν τερματοφύλακα όταν υπέγραψαν Kepa από το Athletic Bilbao στο 2018. Μια κίνηση £71,6 εκατομμυρίων είδε τον Ισπανό να ενταχθεί στην Τσέλσι ως αντικαταστάτης του Thibaut Courtois.

Ωστόσο, από την άφιξη του Edouard Mendy το 2020, ο Kepa έχει χάσει την ιδιότητα του ως ο νούμερο ένα φύλακας της Τσέλσι. Μια λαμπρή πρώτη καμπάνια είδε τον Mendy να παίζει ζωτικό ρόλο στη νικήτρια καμπάνια του Blues’ Champions League.

Ο Κέπα, ωστόσο, δεν θέλει να συνεχίσει το ρόλο του ως εφεδρική υποστήριξη του Mendy. Ο 27χρονος λέει ότι σύντομα θα μιλήσει με τον Τούτσελ για το μέλλον του.

«Είμαι ενθουσιασμένος, φιλόδοξος, πρόθυμος να ξεκινήσω, να διασκεδάσω και, πάνω απ ‘όλα, να παίξω περισσότερο. Θέλω να είμαι περισσότερο στο γήπεδο», είπε ο 27χρονος.

«Η συζήτηση μαζί του [Tuchel] είναι εύκολη, σε καθημερινή βάση, είναι απόλυτα προσβάσιμος στους παίκτες. Προσωπικά, παρατηρώ την στοργή και την εμπιστοσύνη που έχει για μένα.

«Προφανώς, θέλω να παίξω περισσότερο. Είναι αλήθεια ότι ανεβάζει έναν άλλο συμπαίκτη [Mendy], και αυτό είναι που προσπαθώ να αλλάξω στην καθημερινή μου ζωή. Θέλω να παίξω, και γι’ αυτό προπονούμαι και προετοιμάζομαι.

«Αυτή τη στιγμή, είμαι παίκτης της Chelsea, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να παίξω περισσότερο επειδή, μετά από ένα ή δύο χρόνια όπου, όταν έχω παίξει, είχα μια μεγάλη απόδοση.

«Δεν είμαι απελπισμένος. Στο τέλος της ημέρας, είμαι σε ένα πολύ μεγάλο κλαμπ… Θα μιλήσω με τον προπονητή και θα αποφασίσουμε, αλλά με ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι θέλω να παίξω περισσότερο».