Θα κάνει το ντεμπούτο του; Ο Amad Diallo κάλεσε για ισοπαλία FA Cup της Γιουνάιτεντ

Η νέα υπογραφή της Manchester United Amad Diallo έχει συμπεριληφθεί στην ομάδα για να αντιμετωπίσει τη Γουέστ Χαμ για το Κύπελλο FA.

Ο Amad Diallo έφτασε στο Μάντσεστερ πριν από ένα μήνα και έχει ήδη κερδίσει τις καρδιές των Κόκκινων Διαβόλων. Ο 18χρονος έχει κάνει δύο εμφανίσεις στην ομάδα United Under 23 και έχει ήδη τρία γκολ και τρεις ασίστ στο όνομά του.

Φυσικά, το εκπληκτικό ξεκίνημα του εξερευνητή στην Αγγλία οδήγησε επίσης τους οπαδούς να επικαλεστούν τον Solskjaer να τον συμπεριλάβει στην πρώτη ομάδα. Πριν από τη σύγκρουση της United με την Everton, ο Νορβηγός διευθυντής πρότεινε ακόμη και ότι ο Diallo σύντομα θα κληθεί.

«Θα αποφασίσουμε για τον Αμάντ την εβδομάδα σχετικά με το τι θα κάνει το Σαββατοκύριακο — αν είναι στην ομάδα μας. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, αν έχουμε τραυματισμούς ή COVID. Ποτέ δεν ξέρεις, αλλά μπορεί να παίζει την Παρασκευή [για την Κ23] αλλά ναι. Θα πάρω μια απόφαση την Πέμπτη», δήλωσε ο Solskjaer σε δημοσιογράφους.

Φαίνεται ότι ο πρώην νεαρός Αταλάντα θα έχει την πρώτη του ευκαιρία να παίξει για την ανώτερη πλευρά. Στην πραγματικότητα, ο Diallo απεικονίστηκε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας αυτή τη Δευτέρα. Επιπλέον, ο νεαρός παίκτης επισημάνθηκε έξω από το Lowry Hotel, όπου η Manchester United διαμένει πριν τη σύγκρουση του κυπέλλου.

Σύμφωνα με αρκετές αναφορές, ο Solskjaer πιθανότατα θα δώσει τη νύχτα ρεπό σε μερικούς από τους τακτικούς του διμοιρίες. Ως εκ τούτου, αυτό θα δώσει στα νεαρά ανερχόμενα αστέρια μια ευκαιρία αυτή τη νύχτα της Τρίτης. Εκτός από τον Diallo, οι Red Devils μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν παίκτες όπως οι Dean Henderson, Van de Beek και Telles στη σύνθεση.