Θα είναι ένα πολυάσχολο καλοκαίρι μεταφορά για Paul Pogba στην United

Μετά τη λαμπρή του απόδοση κατά τη διάρκεια των Ευρώ για τη Γαλλία, αυτό το καλοκαίρι θα είναι ενδιαφέρον για τον Paul Pogba στην Manchester United.

Ο Paul Pogba παρέδωσε μια από τις καλύτερες επιδόσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αρκετά καλή για την United είτε να τον πουλήσει είτε να του προσφέρει ένα νέο συμβόλαιο. Η διεθνής Γαλλία βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση όπως πολλοί παράγοντες στην Ευρώπη βρίσκονται αυτή τη στιγμή. Το τρέχον συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2022. Αν οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν τον πουλήσουν αυτή τη στιγμή στον πλειοδότη, θα πρέπει να τον αφήσουν να φύγει δωρεάν. Από αυτή τη στιγμή, το μέλλον του Πολ Πογκμπα είναι πραγματικά στον αέρα.

Υπάρχουν μια σειρά από μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες που ενδιαφέρονται επί του παρόντος να υπογράψουν τη Γαλλία διεθνή αυτή τη στιγμή. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε για τις πιο ρεαλιστικές επιλογές έχει για να συνεχίσει την καριέρα του αλλού. Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις σύλλογοι σε όλη την Ευρώπη που σίγουρα μπορούν να πληρώσουν ό, τι αξίζει αυτό το καλοκαίρι, αλλά μόνο δύο από αυτούς που θα το έκαναν πραγματικότητα. Ένα πράγμα είναι σίγουρο για τον Παύλο: πρέπει να πάρει μια απόφαση για το μέλλον του μέσα στον επόμενο μήνα περίπου.

Η PSG και η Γιουβέντους ηγούνται της κατηγορίας για την Πογκμπά.

Σύμφωνα με τον Sky Sports, η PSG είναι ο σύλλογος με το υψηλότερο επίπεδο ενδιαφέροντος για την υπογραφή του Paul Pogba αυτό το καλοκαίρι. Το θέμα εδώ είναι ότι πρέπει να ξεφορτωθούν κάποιους άλλους παίκτες προκειμένου να λάβουν την κατάλληλη χρηματοδότηση για την επιχείρηση. Αν ο Kylian Mappe φύγει από το κλαμπ αυτό το καλοκαίρι, η υπογραφή του Pogba θα είναι ευκολότερη για τους Γάλλους γίγαντες. Ωστόσο, έχουν τη Γιουβέντους να αγωνιστούν για την υπογραφή του παίκτη Man United.

Ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες της παλαιάς κυρίας της τελευταίας δεκαετίας, κρατούν τρυφερές αναμνήσεις από την Pogba και θέλουν μια επανένωση στο μέλλον. Αλλά οι Ιταλοί γίγαντες δεν είναι έτοιμοι να αναλάβουν τον υψηλό μισθό του αστεριού, εκτός αν κάνουν μια ανταλλαγή για ένα από τα αστέρια τους. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, υπάρχει η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Los Blancos θα ήθελαν να έχουν έναν παίκτη σαν τον Pogba να συνεχίσει την ποιότητα του μέσου με βετεράνους όπως ο Kroos ή ο Modric στο λυκόφως της καριέρας τους. Ποιο από αυτά τα κλαμπ ταιριάζει καλύτερα στο Pogba;