«Θα δούμε τι συμβαίνει’ — Η Arteta συζητά το μέλλον της Lacazette στην Άρσεναλ

Έχει ειπωθεί ότι ο Γάλλος είναι ένας από τους επεκτάσιμους παίκτες για τον Ισπανό μάνατζερ ο οποίος σχεδιάζει μια αναμόρφωση ομάδας.

Arsenal θα ανοίξει σύντομα διαπραγματεύσεις σύμβαση με τον Alexandre Lacazette, ενημερώνει Mikel Arteta με τον διευθυντή ελπίζει ότι ο παίκτης θα δεσμευτεί το μέλλον του στο σύλλογο.

Το μέλλον της Λακαζέτ είναι και πάλι θέμα εικασιών. Συνδέθηκε με την Ατλέτικο Μαδρίτης και τους Ρομά το περασμένο καλοκαίρι και τώρα με επιστροφή στο Μονακό.

Πρόσφατες αναφορές λένε ότι εκεί οι Πυροβολητές, αν λάβουν τη σωστή προσφορά, θα εξαργυρώσουν τον 29χρονο στο τέλος της σεζόν.

Ο γαλλικός φόργουορντ έχει μείνει λιγότερο από 18 μήνες στο τρέχον συμβόλαιό του στα Εμιράτα, και η Arteta ελπίζει ότι θα ακολουθήσει τα χνάρια του Piere-Emerick Aubameyang και θα συμφωνήσει σε νέους όρους.

«Έχει συμβόλαιο μαζί μας. Έπαιζε πολύ καλά τις προάλλες. Είναι ακριβώς αυτό που απαιτούμε από αυτόν να κάνει», δήλωσε ο Ισπανός μάνατζερ πριν από τον αγώνα της Άρσεναλ εναντίον του Μπέρνλεϊ, μέσω του Γκολ.

«Είμαι πραγματικά ευχαριστημένος μαζί του και οι συζητήσεις για το συμβόλαιό του θα γίνουν σύντομα και θα δούμε τι θα συμβεί».

«Ελπίζω ότι ένας παίκτης με συμβόλαιο θα συνεχίσει μαζί μας. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και θα το αξιολογήσουμε αυτό και θα πάρουμε μια απόφαση σχετικά με αυτό».