«Θα βαθμολογούσα αυτή την ομάδα δέκα στους δέκα» — ο Koeman επαινεί τη βελτίωση της Βαρκελώνης

Οι γίγαντες της Καταλονίας έχουν τα αποτελέσματα τελευταία και είναι επί του παρόντος σε ένα σερί νίκης έξι παιχνιδιών σε όλους τους διαγωνισμούς.

Η πρόσφατη βελτίωση της FC Barcelona ευχαριστεί τον Ronald Koeman με τον διευθυντή να παρατηρεί αύξηση της εμπιστοσύνης στην ομάδα του.

Η Βαρκελώνη έχει δείξει μεγάλη αποφασιστικότητα αυτές τις μέρες, έχοντας αήττητη σε κάθε ένα από τα τελευταία 11 αγώνες της La Liga.

Η αξιοσημείωτη πορεία της φόρμας βοήθησε το Μπλαουγκράνα να ανέβει στη δεύτερη θέση στο τραπέζι του πρωταθλήματος, να φτάσει σε πόντους με τη Ρεάλ Μαδρίτης και να μειώσει το έλλειμμα από την κορυφή του τραπεζιού σε οκτώ βαθμούς.

Επίσης, κατάφεραν να προχωρήσουν στους ημιτελικούς του Copa del Rey ξεπερνώντας τους Cornella, Rayo Vallecano και Granada στους προηγούμενους γύρους του διαγωνισμού.

Η Βαρκελώνη θα ελπίζει να διατηρήσει την καλή της μορφή όταν θα εναντιωθούν στη Σεβίλλη στον ημιτελικό πρώτο σκέλος του Copa del Rey την Τετάρτη.

«Φαίνεται ότι επιζήσαμε σε πολλές περιπτώσεις. Πρέπει να τονίσουμε τη νοοτροπία της ομάδας και το χαρακτήρα των παικτών», δήλωσε ο Koeman κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν τον αγώνα, μέσω της Marca.

«Έχουμε μια ποιοτική ομάδα, αλλά δεν έχουμε προσωπικό σε συγκεκριμένες θέσεις, ανταγωνισμό.

«Με τους τραυματισμούς που έχουμε και τη λίστα με τα συμφόρηση, θα βαθμολογούσα αυτή την ομάδα δέκα [στους δέκα].

«Η εμπιστοσύνη της ομάδας έχει αυξηθεί, συγκεντρωνόμαστε καλύτερα από πριν. Έχουμε κερδίσει την περηφάνια που ερχόμαστε από πίσω».