«Θέλω να μείνω στο PSG’ Neymar δεσμεύεται το μέλλον για τους γίγαντες Ligue 1

Παρά τις αυξανόμενες εικασίες για το μέλλον του, ο Neymar αποκάλυψε ότι είναι χαρούμενος στην PSG και θέλει να μείνει στη θέση του στο club.

Ο Neymar αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι σκοπεύει να παραμείνει στην PSG παρά τις συνεχείς αναφορές που τον συνδέουν με έξοδο από τη γαλλική πρωτεύουσα.

Ο Βραζιλιάνος φόργουόρντ πήρε ένα στήριγμα από το σημείο της ποινής την Κυριακή κατά την επίσκεψη της πλευράς του στο Λοριάν.

Το στήριγμα αποδείχθηκε ότι ήταν μόνο μια παρηγοριά αν και η PSG υπέστη ένα σοκ 3-2 από τους αγωνιστές Ligue 1 Lorient που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη ζώνη υποβιβασμού.

Ωστόσο, η PSG είχε κάτι να γιορτάσει καθώς Neymar αποκάλυψε ότι ήταν χαρούμενος στο Παρίσι εν μέσω συνεχούς συζήτησης για μια έξοδο.

«Είμαι ευτυχισμένη σήμερα. Είμαι πραγματικά χαρούμενος», είπε σε μια συνέντευξη με την TF1.

«Τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ. Δεν μπορώ να εξηγήσω ακριβώς γιατί. Αλλά σήμερα, νιώθω καλά. Έχω προσαρμοστεί. Είμαι πιο ήρεμη και πιο ευτυχισμένη. Θέλω να μείνω στο PSG.»

Το μέλλον του Kylian Mappe αποτέλεσε επίσης αντικείμενο κερδοσκοπίας γύρω από το Parc des Princes, καθώς ελάχιστη πρόοδος έχει σημειωθεί στην επέκταση του συμβολαίου του νεαρού.

Ο Neymar έχει πλέον καλέσει τον συμπαίκτη του να παραμείνει στη θέση του στο club.

Ο Neymar, όμως, έχει δανείσει τη φωνή του σε εκείνους που καλούν τον Mappe να ανανεώσει στο PSG.

«Θέλω επίσης να μείνει ο Kylian. Θέλουμε η PSG να είναι σπουδαία ομάδα. Θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο και να είμαι χαρούμενος, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα», πρόσθεσε.

«Με τον Kylian Mappe, έχουμε μια σχέση αδελφών. Είμαι ο μεγαλύτερος. Μας αρέσει πολύ να παίζουμε μαζί».

«Θέλω να πάρω το καλύτερο από αυτόν. Είναι ένα χρυσό αγόρι. Τον αποκαλώ «Χρυσό Αγόρι «γιατί είναι πραγματικά χρυσός. Έχει τεράστια καρδιά. Ως ποδοσφαιριστής, ξέρεις τι αξίζει, αλλά ακόμα και εκτός γηπέδου είναι καταπληκτικός.»

«Χαμογελάει, χαρούμενος, ξέρει πώς να διασκεδάζει. Είμαστε πολύ παρόμοιοι και πρέπει να είμαστε ευτυχείς για να είμαστε 100%».