«Θέλω να κερδίσω το UCL’ Ντέκλαν Ράις συζητά το μέλλον του εν μέσω των Ενωμένων συνδέσμων

Ο σταρ του Γουέστ Χαμ άνοιξε τη φιλοδοξία του να έχει κερδίσει πολλά τρόπαια κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Ο Ντέκλαν Ράις εξελίχθηκε σε έναν από τους καλύτερους μέσους της Πρέμιερ Λιγκ τις τελευταίες σεζόν. Το αστέρι West Hams έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από διάφορα κλαμπ, αλλά Σφυριά δεν είναι πρόθυμοι να τον αφήσει να πάει για μια χαμηλή τιμή.

Μιλώντας στον Γκάρυ Νέβιλ, ο Ράις είπε ότι οι φήμες περί μεταφοράς γύρω του είναι απλά «θόρυβοι». Ωστόσο, η επιθυμία του να κερδίσει ασημικά μπορεί τελικά να ανοίξει το δρόμο για την έξοδο του Γουέστ Χαμ.

«Δεν θέλω να έχω μια καριέρα στην οποία δεν έχω κερδίσει τίποτα», είπε ο Rice (μέσω του μετρό).

«Μεγάλωσα ως παιδί και έχω δει όλους αυτούς τους κορυφαίους παίκτες να κερδίζουν μεγάλα τρόπαια — την Πρέμιερ Λιγκ, το Τσάμπιονς Λιγκ. Εγώ, ως οπαδός του ποδοσφαίρου και ως παίκτης, θέλω να κερδίσω τα καλύτερα πράγματα. Θέλω να κερδίσω την Πρέμιερ Λιγκ, το Τσάμπιονς Λιγκ, το Κύπελλο, το Λιγκ Καπ, ακόμα και με την Αγγλία.

«Ως ποδοσφαιριστής, αν δεν έχεις αυτή τη φιλοδοξία, γιατί παίζεις; Είναι οι καλύτερες στιγμές της ζωής σου όταν κερδίζεις τέτοιου είδους τρόπαια. Δεν έχω κερδίσει τίποτα ακόμα — ήμουν κοντά σε αυτό με την Αγγλία — το έχω σκεφτεί πριν και είναι σαν, «Πώς θα ήταν εκείνη η μέρα;»

Ο Ράις ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία της Τσέλσι, αλλά οι Μπλουζ τον απελευθέρωσαν σε ηλικία 14 ετών. Ο μέσος στη συνέχεια εντάχθηκε στα σφυριά, όπου σταδιακά ήρθε μέσα από τις τάξεις της ακαδημίας τους.

Αυτή τη σεζόν, η Ράις συμμετείχε σε 23 αγώνες πρωταθλήματος για τους Σφυριά καθώς κάθονται τέταρτοι στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Γουέστ Χαμ θα αντιμετωπίσει το Λέστερ Σίτι στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος την Κυριακή.