«Θέλει να γίνει καλύτερος» σχολιάζει η Arteta πόσο καλός μπορεί να είναι ο Saka

Παρά τις εντυπωσιακές παραστάσεις του τελευταία, ο Mikel Arteta αναφέρει ότι ο Bukayo Saka εξακολουθεί να επιδιώκει να είναι καλύτερος στο γήπεδο.

Είναι δύσκολο να θυμηθούμε ότι ο Μπουκάγιο Σάκα είναι ακόμα έφηβος.

Ο 19χρονος ήταν το λαμπρό φως για τους Gunners σε μια εποχή που έχουν υποτελέσει.

Μέχρι στιγμής, ο Σάκα έχει έξι γκολ και επτά ασίστ για την Άρσεναλ αυτή τη σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι μόνο ο Pierre-Emerick Aubameyang έχει περισσότερα γκολ για τους Gunners από ό, τι ο νεαρός αυτό το εξάμηνο.

Ακόμα και τις ημέρες που ο νεαρός δεν καταφέρνει να σκοράρει, εξακολουθεί να βρίσκει τρόπο να επηρεάσει το παιχνίδι μακράν.

Ο Aubameyang μπορεί να σκόραρε δύο γκολ, συμπεριλαμβανομένου του νικητή του αγώνα, αλλά ο Saka ήταν ο νικητής του standout καθώς η Arsenal νίκησε την Benfica 3-2 το βράδυ της Πέμπτης. Ο νεαρός έκανε δύο ασίστ και τιμήθηκε με τον άνδρα του αγώνα για τις παραστάσεις του.

Μιλώντας πριν από τη σύγκρουση πρωταθλήματος της Άρσεναλ με το Λέστερ Σίτι, ο Mikel Arteta ήταν γεμάτος επαίνους για το νεαρό.

«Πόσο καλός μπορεί να είναι είναι μια ερώτηση που κανείς δεν μπορεί να απαντήσει.» είπε στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Πόσο καλός είναι και πόσο καλός θέλει να είναι, αυτό είναι πιθανώς όπου μπορούμε να βρούμε πολλές απαντήσεις για το γιατί τα πάει τόσο καλά».

«Είναι ένα αγόρι που είναι συνεχώς πρόθυμο να μάθει, να βελτιωθεί, να εργαστεί για τα πράγματα που μπορεί να κάνει καλύτερα και είναι ένα πολύ ταπεινό και σκληρά εργαζόμενο αγόρι. Όταν αυτό συμβαίνει κανονικά, και έχετε το ταλέντο που έχει, μπορείτε να πάτε πολύ μακριά».