Η Varane απευθύνεται στο μέλλον εν μέσω συνδέσμων της Μάντσεστερ Γιουνάιτ

Ο Γάλλος παραμένει μια απαραίτητη φιγούρα στη σύνθεση των Los Blancos, αλλά θα μπορούσε να ακολουθήσει τον Zinedine Zidane έξω από το κλαμπ.

Ο Raphael Varane παραμένει στριμμένος για το μέλλον του εν μέσω αναφορών που τον συνδέουν με τη μετάβαση από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Varane είναι αιχμή για να αντιμετωπίσει μια νέα πρόκληση μετά από 18 μεγάλες διακρίσεις, μεταξύ των οποίων τρεις τίτλους La Liga και τέσσερα τρόπαια Champions League, με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κέντρο έχει απορρίψει προσφορά παράτασης σύμβασης παρά το γεγονός ότι λίγο περισσότερο από ένα χρόνο παραμένει στην τρέχουσα συμφωνία του με τους Ισπανούς γίγαντες.

Έχει αναφερθεί ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χαστουκίζουν τα χείλη τους για να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Ole Gunnar Solskjaer είναι πρόθυμος να ενισχύσει το backline του αυτό το καλοκαίρι, λέγεται ότι αναζητά νέο συνεργάτη για τον καπετάνιο Harry Maguire.

«Δεν είναι η ώρα να μιλήσω για το μέλλον μου, επικεντρώνομαι στην επιλογή, σε αυτό το ευρώ, είναι φυσιολογικό και λογικό να θέσω την ερώτηση και από την πλευρά μου είναι φυσιολογικό και λογικό να εστιάσω στις επερχόμενες προθεσμίες», δήλωσε ο Βαράν σε δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε για τις φήμες, μέσω του Γκολ.

«Είμαστε όλοι άνθρωποι. Μπορούμε να το σκεφτούμε. Όσον αφορά την προσωπική μου περίπτωση, επικεντρώνομαι στους στόχους που έχουμε στην ομάδα της Γαλλίας, δεν είναι ένα θέμα που θα συζητώ καθημερινά στο δωμάτιό μου στο Clairefontaine.

«Είμαι επικεντρωμένος στον στόχο μου και τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να το συζητήσουμε. Αν χρειαστεί να μιλήσω γι’ αυτό, θα είναι απευθείας με τους ενδιαφερόμενους.