Η Tammy Abraham σηκώνει το καπάκι στην κατάρα του Τσέλσι Νο 9

Η Διεθνής Αγγλία αποκάλυψε αυτό που πιστεύει ότι έχει πραγματικά προκαλέσει πέρα από τα αστέρια Chelsea No.9 σε αγώνα.

Η Τάμι Έιμπραχαμ δεν πιστεύει ότι η φανέλα της Τσέλσι Νο.9 είναι καταραμένη. Αντ’ αυτού, έχει προτείνει ότι το στυλ παιχνιδιού της ομάδας είναι η κύρια αιτία των αγωνιζόμενων απεργών τα τελευταία χρόνια.

Ο 24χρονος, ένα ντόπιο προϊόν της Ακαδημίας Blues, είναι ένας από τους πολλούς απεργούς που αγωνίστηκαν με την περίφημη φανέλα Νο.9 μετά τους Gonzalo Higuain, Radamel Falcao και Romelu Lukaku.

Έφυγε από την ομάδα το 2021 για την AS Roma και έκτοτε έχει ακμάσει στην ιταλική πρωτεύουσα με παρόμοιο τρόπο με τον Lukaku, ο οποίος φαίνεται πιο άνετος στην Inter Milan από ό, τι στην Chelsea την περασμένη σεζόν.

«Θυμάμαι τον Lukaku να λέει στην Inter Milan ότι αντιμετωπίζει το στόχο περισσότερο σε σύγκριση με την Chelsea, όταν είναι πιο πίσω στο τέρμα και συνδέεται», δήλωσε ο Abraham στην Daily Mail.

«Με έκανε να σκεφτώ και να το συγκρίνω με το στυλ παιχνιδιού μου τώρα. Το κέντρο και οι υπερασπιστές είναι τόσο ζωτικής σημασίας για την Τσέλσι, είναι μια μοναχική δουλειά μπροστά και μπορεί να είναι δύσκολη.

«Αλλά δεν νομίζω ότι είναι αλήθεια να πούμε ότι υπάρχει κατάρα των Νο9, θα υπάρχουν διαφορετικοί λόγοι για κάθε επιθετικός, και είναι τιμή μου να παίζω για αυτή την ομάδα.»

Ο Αβραάμ έδωσε 27 γκολ και έξι ασίστ σε 53 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν, βοηθώντας την πλευρά του Jose Mourinho να κερδίσει το εναρκτήριο Europa Conference League στη διαδικασία.