Η Scholes φωνάζει την ακατάστατη κατάσταση του Μαν Ούτντ

Η Manchester United έχει εκφράσει μια άθλια εκστρατεία μέχρι στιγμής και ο Paul Scholes έχει προσφέρει την κριτική του αξιολόγηση της κατάστασης.

Ο Paul Scholes επεσήμανε ότι η Manchester United βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση αυτή τη στιγμή, προτρέποντάς τους να προβούν σε αλλαγές το συντομότερο δυνατόν.

Μέχρι στιγμής, οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν υποφέρει από μια καταστροφική σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ. Αρχικά, ο Όλε Γκούναρ δεν μπόρεσε να σηκώσει τα πνεύματα τερματίζοντας το τρέξιμο του ως μάνατζερ στο Old Trafford.

Ωστόσο, ο προσωρινός αντικαταστάτης του, Ralf Rangnick έχει επίσης αποτύχει να πάρει το καλύτερο από μια παγκόσμιας κλάσης ομάδα μέχρι τώρα.

Στην πραγματικότητα, ο Man Utd αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να τελειώσει έξω από την κορυφή των τεσσάρων και να υπομένει ακόμη μια σεζόν χωρίς τρόπαια. Αλλά, Scholes δεν αισθάνεται ότι η κατάσταση θα αλλάξει εκτός αν ο σύλλογος κάνει κάποιες σημαντικές βελτιώσεις.

Ο θρύλος της United είπε στο κανάλι Webby και O’Neill στο YouTube: «Η λέσχη αισθάνεται σαν να είναι σε ένα χάος, παίκτης, προσωπικό και μάνατζερ σοφός. Ποιος θέλει να έρθει σε αυτό το κλαμπ; Αισθάνομαι σαν ένα σωστό χάλι. Αισθάνεται δηλητηριώδες.»

«Πρέπει να έρθει ένα σημείο όπου σκέφτεστε, ‘Είναι αυτοί οι παίκτες αρκετά καλοί; ‘ Γνωρίζουμε ότι [Κριστιάνο] Ρονάλντο, [Paul] Pogba, [Ραφαήλ] Varane, [Nemanja] Matic έχουν μεγάλη εμπειρία και κέρδισε τρόπαια, αλλά η υπόλοιπη ομάδα δεν έχει αποδειχθεί αρκετά καλή για να κερδίσει τίποτα».

«Μερικοί από αυτούς τους παίκτες έχουν παίξει πολλά παιχνίδια τώρα. Ο Μάρκους Ράσφορντ, έχει παίξει πολλά παιχνίδια, θα δούμε ποτέ αυτά τα παλικάρια να φτάνουν τις δυνατότητές τους;

«Θα είναι ποτέ αρκετά καλοί για να κερδίσουν τρόπαια; Μαγκουάιρ, είναι αρκετά καλός; Λίντελοφ, είναι αρκετά καλός;

«Συνεχίζουμε να λέμε πόσο καλοί είναι αλλά δεν καταφέρνουν να παράγουν ό, τι απαιτείται στο γήπεδο».