Η Sadio Mane θα ενταχθεί στην Μπάγερν Μονάχου με €40 εκατ.

Το αστέρι της Σενεγάλης είναι στα πρόθυρα να τελειώσει την εξαετή του μάγια στο Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Λίβερπουλ κατέληξε σε συμφωνία με τη Μπάγερν Μονάχου για τη μεταφορά του Sadio Mane.

Η Διεθνής Σενεγάλη ενημέρωσε τους Κόκκινους για την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη λέσχη νωρίτερα αυτό το μήνα. Παρά το ενδιαφέρον μερικών άλλων συλλόγων, φαίνεται ότι η Μπάγερν πρόκειται να οριστικοποιήσει μια συμφωνία για τον 30χρονο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Sky Sports Fabrizio Romano, ο Mane θα συμμετάσχει στην Μπάγερν Μονάχου σε μόνιμη συμφωνία αυτό το καλοκαίρι.

Ο παίκτης έχει ήδη ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις του σχετικά με τους προσωπικούς όρους με τους Βαυαρούς, σχεδιάζοντας να υπογράψει τριετές συμβόλαιο στο Allianz Arena. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μπάγερν θα καταβάλει ένα αρχικό τέλος 32 εκατ. ευρώ για το Mane, το οποίο μπορεί να φτάσει έως και τα 40 εκατ. ευρώ με πρόσθετα πρόσθετα και μπόνους.

Η Λίβερπουλ απέρριψε τις δύο πρώτες προσφορές της Μπάγερν για τη Mane, μαρκαρώντας την πρώτη τους προσφορά «unserious». Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Κόκκινοι αποφάσισαν να αποδεχθούν την τελική προσφορά της Μπάγερν κατά τη διάρκεια συνεδρίασης των δυο ομάδων την Παρασκευή.

Η άφιξη του Mane θα δώσει στη Μπάγερν μια νέα επιλογή στην επιτιθέμενη γραμμή της. Οι Βαυαροί δεν έχουν ακόμη παρατείνει τη σύμβαση του Serge Gnabry, ο οποίος θα γίνει ελεύθερος πράκτορας το επόμενο καλοκαίρι. Η νέα μεταβίβαση μπορεί να πείσει τη Μπάγερν να πουλήσει το Gnabry αυτό το καλοκαίρι για να αποφύγει την ελεύθερη αναχώρηση.

Από την άλλη πλευρά, η Βαρκελώνη είναι πρόθυμη να υπογράψει τον Robert Lewandowski, ο οποίος έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι δεν θα υπογράψει νέα συμφωνία στη Μπάγερν. Μένει να δούμε αν η Μπάγερν θα αποφασίσει να διαπραγματευτεί τις εξόδους του Gnabry και του Lewandowski ή θα ήθελε να παίξει μαζί με τον Mane την επόμενη σεζόν.