Η Raphinha αναγνωρίζει τις συνομιλίες μεταφοράς Λίβερπουλ και Man Utd

Ο Βραζιλιάνος είναι αιχμή για να αναλάβει μια μεγαλύτερη πρόκληση και να αφήσει Ellan Road μετά από μια αξέχαστη σεζόν ντεμπούτο στην Premier League.

Η Raphinha «δεν σκέφτεται καν να φύγει» Leeds United παρά το ενδιαφέρον που αναφέρθηκε από το Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με 59 πόντους, ο Λιντς κατόρθωσε να τερματίσει στην ένατη θέση στο τραπέζι της Premier League στην πρώτη σεζόν στην αγγλική κορυφαία πτήση από το 2003-04.

Τα έξι γκολ και οι εννέα ασίστ του Raphinha ήταν κρίσιμα για τον κορυφαίο τερματισμό του Leeds, και ο εξερευνητής τράβηξε την προσοχή από τα μεγάλα αγόρια του πρωταθλήματος λόγω των κατορθωμάτων του. Η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λέγεται ότι είναι πρόθυμοι για τον πρώην άνδρα της Ρεν, και οι δύο σύλλογοι στην αγορά για να ενισχύσουν τις επιθέσεις τους.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος, ωστόσο, σκοπεύει να τιμήσει όλο το μήκος του συμβολαίου του Λιντς, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

«Είναι δύσκολο να προσδιορίσω πώς αισθάνομαι όταν ακούω εικασίες για γιγαντιαίες ομάδες όπως το Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ενδιαφέρονται να με υπογράψουν», δήλωσε ο Raphinha στο UOL Esporte.

«Μεγάλωσα βλέποντας αυτές τις ομάδες στην τηλεόραση. Είδα τον Ρούνεϊ, τον Βαν Νισελρούι, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά είδα και τον Τζεράρντ, όπως και άλλους όπως τον Χένρι, τον Ντέκο, τον Λάμπαρντ.

«Υπάρχουν πολλοί παίκτες τέτοιας ποιότητας που είναι δύσκολο να πω αν έχω αντικατοπτρίσει έναν από αυτούς. Νομίζω ότι αντικατόπτριζα το πρωτάθλημα, ξέρεις; Μου άρεσε να παρακολουθώ και ονειρευόμουν να παίζω εδώ. Και σήμερα κάνω τους ανθρώπους ευτυχισμένους με το ποδόσφαιρο μου.

«Δεν μιλώ μόνο για τα άλλα κλαμπ, αλλά και για το Λιντς, ο οποίος ήταν αυτός που στοιχημάτισε σε σε μένα. Είναι όλοι πολύ χαρούμενοι, συμπεριλαμβανομένων των οπαδών που φαίνεται να έχουν μια μεγάλη αγάπη για μένα. Έχω συμβόλαιο για άλλα τέσσερα χρόνια και δεν σκέφτομαι καν να φύγω από εδώ ακριβώς εξαιτίας αυτού: είμαι χαρούμενος και κάνω τους άλλους ευτυχισμένους».