Η PSG προσπαθεί να επεκτείνει το συμβόλαιο της Mbappe

Οι Γάλλοι γίγαντες ελπίζουν να δελεάσουν το αστέρι επιθετικός τους να μείνει κάνοντας μια διαφορετική προσφορά.

Ο Kylian Mbappe απέχει μόνο έξι μήνες από το να γίνει ελεύθερος πράκτορας. Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι ο κύριος μνηστήρας του.

Οι Μπλάνκος ήταν ακόμα κοντά στο να κλείσουν μια συμφωνία για τον Mbappe πέρυσι το καλοκαίρι. Ωστόσο, η PSG δεν παραιτείται από την ιδέα ότι θα μπορούσαν ακόμα να συνδέσουν τον 23-year-old με μια νέα συμφωνία. Η πλευρά της Ligue 1 προσπαθεί τώρα να ξεκινήσει μια νέα φάση των διαπραγματεύσεών της με τους εκπροσώπους του Mbappe.

Σύμφωνα με την Telefoot, η PSG ελπίζει να υπογράψει νέα βραχυπρόθεσμη συμφωνία με τον Mbappe τους επόμενους μήνες. Η γαλλική πηγή ισχυρίζεται ότι ο σύλλογος επιθυμεί, τουλάχιστον, να εξασφαλίσει ένα τέλος μεταφοράς σε περίπτωση θερινής μεταφοράς.

Η Telegraph επιβεβαίωσε επίσης την ιστορία, προσθέτοντας ότι ο Mbappe δεν είναι ενάντια στην ιδέα της ανανέωσης της συμφωνίας του. Ωστόσο, η επίτευξη συμφωνίας απέχει πολύ από το να επιτευχθεί.

Σε συνέντευξη νωρίτερα αυτό το έτος, ο Mbappe εξέφρασε δημόσια την απογοήτευσή του για μια αποτυχημένη κίνηση στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

«Δεν είναι εύκολο», είπε ο Mbappe στον Prime Video (μέσω του Fabrizio Romano).

«Ό, τι κι αν συμβεί, θα παίξω για ένα μεγάλο κλαμπ.

Ο κόσμος με ρωτούσε αν δεν ήμουν πολύ απογοητευμένος… ναι λίγο στην αρχή, όταν ήθελες να φύγεις, αλλά δεν ήμουν στην 3η κατηγορία.»