Η PSG κυκλοφορεί το τέταρτο σετ με πρωταγωνιστές τις Messi & Mbappe ως μοντέλα

Για το δεύτερο μισό της εκστρατείας Ligue 1, η Paris Saint-Germain θα αναβοσβήνει το ολοκαίνουργιο σετ με σταρ.

Οι Paris Saint-Germain αποκάλυψε επίσημα το τέταρτο κιτ τους για την σεζόν 2021-22 με πρωταγωνιστές ως μοντέλα ο Lionel Messi, ο Neymar και η Kylian Mbappe.

Το νέο λευκό πουκάμισο προκαλείται από τη θρυλική ομάδα Chicago Bulls πίσω στη δεκαετία του 1990. Ως εκ τούτου, η PSG έχει γαρνιστεί τη συνεργασία της με την Jordan Brand περαιτέρω με αυτή τη ζωντανή έκδοση του κιτ της.

Οι γίγαντες Ligue 1 θα διαμορφώσουν αυτό το νέο κιτ κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού της σεζόν με την ελπίδα να σηκώσουν τα εγχώρια ασημικά. PSG είναι επίσης πρόθυμοι να εξασφαλίσει το μεγάλο τρόπαιο Champions League αυτή την εκστρατεία.

Σε μια δήλωση της επίσημης ιστοσελίδας τους, ο σύλλογος περιέγραψε: «Εννέα μήνες μετά την αποκάλυψη, για πρώτη φορά, Paris Saint-Germain home jersey. Η Jordan Brand και η Paris Saint-Germain συνεργάζονται και πάλι γύρω από την 4η φανέλα. Και η συλλογή Εκπαίδευσης και Lifestyle για τη σεζόν 2021-22.»

«Αυτή η λευκή φανέλα θα φορεθεί από τις ομάδες ανδρών και γυναικών κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού της σεζόν.»

«Ο σχεδιασμός του αναφέρεται στις διάσημες στολές της ομάδας μπάσκετ του Σικάγο. Και συνεχίζει να γιορτάζει τη συνεργασία μεταξύ της μάρκας Paris Saint-Germain και Jordan για πάνω από τέσσερα χρόνια.»

«Τα σορτς ποδοσφαίρου ενσωματώνουν το σχέδιο διαμαντιών. Και η πλήρης συλλογή συνδυάζει την ταυτότητα του συλλόγου. Οι εμβληματικοί κώδικες του μπάσκετ, και αυτοί της κουλτούρας του δρόμου.»

«Όλα τα κομμάτια της συλλογής αναμιγνύουν κώδικες ποδοσφαίρου και μπάσκετ για να δημιουργήσουν ένα τολμηρό και μοναδικό στυλ.»