Η PSG επιβεβαιώνει δύο νέες υποθέσεις COVID

PSG θα πρέπει να παίξει χωρίς τις υπηρεσίες των δύο από τους παίκτες της πρώτης ομάδας τους εναντίον Λυών.

Η PSG επιβεβαίωσε ότι ο Έιντζελ Ντι Μαρία και ο Τζούλιαν Ντράξλερ βγήκαν θετικοί στο COVID-19. Το ζευγάρι είναι οι τελευταίες καταχωρήσεις στον μακρύ κατάλογο υποθέσεων Covid του συλλόγου.

Οι Layvin Kurzawa, Danilo Pereira, Gianluigi Donnarumma και Sergio Rico είναι οι άλλοι παίκτες του PSG που είναι αυτοαπομονωμένοι σήμερα.

Ο Λάιονελ Μέσι έχασε τη Δευτέρα στη νίκη 4-0 της γαλλικής πλευράς επί του Βάνες. Ωστόσο, η Αργεντινή επέστρεψε ένα αρνητικό τεστ την Πέμπτη, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι πίσω εγκαίρως για τη σύγκρουση της Λυών.

Ωστόσο, ο Mauricio Pochettino θα πρέπει οπωσδήποτε να αντιμετωπίσει την απουσία του Di Maria και του Draxler.

Μια επίσημη δήλωση από το κλαμπ λέει: «Ο Έιντζελ Ντι Μαρία και ο Τζούλιαν Ντράξλερ βρέθηκαν θετικοί σήμερα το πρωί για τον Κόβιντ-19.

«Έχουν τεθεί σε απομόνωση και υπόκεινται στο κατάλληλο πρωτόκολλο υγείας.»

Ο Di Maria έχει διατηρήσει τον σημαντικό ρόλο του στη γραμμή επίθεσης του PSG παρά τις προσθήκες του περασμένου καλοκαιριού στην ομάδα. Η Αργεντινή έχει παίξει σε 16 αγώνες σε όλους τους διαγωνισμούς, σκοράροντας τρία γκολ και παρέχοντας πέντε ασίστ.

Από την άλλη πλευρά, τα προβλήματα φυσικής κατάστασης του Draxler συνεχίστηκαν αυτή τη σεζόν. Ο Γερμανός μέσος έκανε 14 εμφανίσεις αυτή τη σεζόν, καταγράφοντας δύο γκολ και δύο ασίστ στη διαδικασία.