Η PSG ανταποκρίνεται στην πίεση της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Kylian Mbappe

Λόγω των εμπρηστικών σχολίων των τελευταίων 24 ωρών, όλοι περιμέναμε μια απάντηση από την PSG και τελικά συνέβη μέσω του Leonardo.

Η απόφαση του Kylian Mbappe να αποκαλύψει τα ψέματα του PSG ήταν μία από τις μεγαλύτερες ιστορίες στο ποδόσφαιρο αυτή τη σεζόν. Ο νεαρός Γάλλος φόργουερ μίλησε σε δύο μεγάλα ΜΜΕ από τη Γαλλία για να επιβεβαιώσει ότι προσπάθησε να φύγει τον Ιούλιο. Ο μόνος προορισμός του ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά κρατείται στην ομάδα παρά τη θέλησή του. Ο Nasser Al-Khelaifi ετοίμασε όλη τη συσκευή του κλαμπ για να αποτρέψει έναν από τους καλύτερους παίκτες του από το να φύγει. Ο Λεονάρντο αρνήθηκε κάθε προσπάθεια να φύγει από τον παίκτη, αλλά ο Mappe είχε αρκετά.

Στην ουσία αποκάλεσε τον Βραζιλιάνο ψεύτη και ο Φλορεντίνο Περέζ πρόσθεσε περισσότερη προσβολή στον τραυματισμό. Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε λίγο περισσότερο στη συζήτηση αποκαλύπτοντας στον Τύπο ένα βασικό σημείο. Κατά την άποψή του, ο Mappe θα καταλήξει σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης τον Ιανουάριο. Αλλά Leonardo δεν είναι χαρούμενος γι ‘αυτό, καθώς βγήκε για να υπερασπιστεί τη θέση του μέσω L’Equipe. Αν νόμιζες ότι αυτός ο πόλεμος μεταξύ δύο γιγάντιων κλαμπ είχε τελειώσει, ξανασκέψου το. Ο Mappe ξεκινά μόνο με αυτά τα σχόλια που έκανε μόλις έφυγε από το περιβάλλον PSG.

Λεονάρντο κατηγορεί άμεσα τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Περιττό να πω ότι ο Λεονάρντο είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένος με τον τρόπο που εξελίσθηκαν τα πράγματα τις τελευταίες 24 ώρες. Θεωρεί ότι η Ρεάλ Μαδρίτης χειροτερεύει τα πράγματα γι’ αυτόν και για τον σύλλογο, σπρώχνοντας τον Mappe έξω από την ομάδα. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης με την L’Equipe, ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου είπε το εξής: «Έχουν περάσει 2 χρόνια, σας υπενθυμίζω ότι το παράθυρο μεταφοράς έχει τελειώσει.

«Υπάρχουν αγώνες και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να συνεχίσει να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Είθε να σταματήσει! Ο Mbappé είναι παίκτης PSG και ο σύλλογος κατανοεί πλήρως αυτή τη σχέση για να διαρκέσει. Αυτά τα νέα σχόλια είναι απλώς η συνέχεια της έλλειψης σεβασμού προς την PSG και προς την Kylian. Την ίδια εβδομάδα, ένας παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης (Benzema), τότε προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης (Ancelotti) και τώρα ο πρόεδρος μιλούν για τον Kylian σαν να είναι ήδη ένας από αυτούς. Ο Ancelotti, ο Benzema και τώρα ο πρόεδρός τους αυτά τα σχόλια [Mbappe] είναι η συνέχεια της έλλειψης σεβασμού προς το PSG».