Η Pique απαντά σε ισχυρισμούς ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι φαβορί για το El Clasico

Το Σαββατοκύριακο, οι Καταλανοί γίγαντες θα έχουν την ευκαιρία να πηδήσουν τους πικρούς αντιπάλους τους στο τραπέζι του πρωταθλήματος.

Ο Gerard Pique επιμένει ότι «δεν υπάρχουν φαβορί στο Clasico» πριν από τη συνάντηση της FC Barcelona με τη Ρεάλ Μαδρίτης την Κυριακή.

Η Βαρκελώνη δεν ήταν αρκετά πειστική μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν. Οι άνδρες του Ronald Koeman έχουν κερδίσει μόνο τέσσερις από τους πρώτους πέντε αγώνες τους La Liga και μόνο έναν από τους πρώτους τρεις αγώνες Champions League.

Η κατάστασή τους δεν φαίνεται πολύ απαράδεκτη, όμως, όταν κοιτάζετε τον πίνακα πρωταθλήματος. Μόνο δύο σημεία χωρίζουν το Barca και τη Ρεάλ Μαδρίτης, και μπορούν να ξεπεράσουν τους πικρούς αντιπάλους τους με το να βγουν στην κορυφή στην επερχόμενη συνάντησή τους.

Οι Καταλανοί γίγαντες πηγαίνουν στον θεαματικό διαγωνισμό στο Camp Nou στο πίσω μέρος δύο διαδοχικές νίκες και θα είναι αποφασισμένοι να το κάνουν τρεις νίκες στην αναπήδηση.

«Αν θέλουν να είναι αγαπημένα, θα τους δώσουμε αυτή την ετικέτα, κανένα πρόβλημα», δήλωσε ο Pique, (μέσω Marca).

«Αλλά δεν υπάρχουν αγαπημένα σε ένα Clasico και αυτό έχει αποδειχθεί ιστορικά.

«Νομίζω ότι και οι δύο μπαίνουμε σε αυτό καλά, έχουμε περάσει τις στιγμές της κρίσης μας και είμαστε εκεί πάνω στη Λα Λίγκα και αναρρώνουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ.»