Η Pep Guardiola αποκαλύπτει τα σχέδια της Μάντσεστερ Σίτι για τις επερχόμενες χειμερινές διακοπές

Ο Ισπανός αποφάσισε να δώσει στους παίκτες του λίγο χρόνο μακριά αντί να πετάξει στο Αμπού Ντάμπι για προπόνηση ζεστού καιρού.

Ο Pep Guardiola αποκάλυψε ότι επέλεξε να δώσει στους παίκτες του δύο εβδομάδες άδεια στο επερχόμενο διάλειμμα στα μέσα της σεζόν αντί να επιλέξει την προπόνηση ζεστού καιρού στο Αμπού Ντάμπι.

Η πόλη σκεφτόταν να κατευθύνεται προς τη Μέση Ανατολή κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών τους, αλλά ο Ισπανός πιστεύει ότι η ομάδα του θα μπορούσε να κάνει με το χρόνο μακριά από το ποδόσφαιρο.

Η πλευρά του Guardiola κάθεται στην κορυφή του τραπεζιού της Premier League με 56 πόντους, 11 από το Λίβερπουλ που είναι δεύτερος. Το πρόσφατο ξέσπασμα Covid-19 στο κλαμπ ανάγκασε την Guardiola και έναν αριθμό παικτών και προσωπικό παρασκηνίου σε απομόνωση νωρίτερα αυτό το μήνα.

«Μιλήσαμε με τη λέσχη και δεν είναι αρκετά ασφαλές να πάμε εκεί όλοι μαζί αυτή τη στιγμή λόγω του ιού», είπε ο Guardiola.

«Αποφασίσαμε ότι ο καθένας μπορεί να πάει με τις οικογένειές τους. Θα έχουν λίγες μέρες άδεια για να ξεκουραστούν λίγο. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν ποτέ μια εβδομάδα άδεια επειδή πηγαίνουν στις εθνικές ομάδες. Μπορούν να περάσουν χρόνο με τις οικογένειες και τους φίλους τους.»

Η πόλη είναι αντιμέτωπη με το Σαουθάμπτον αυτό το Σαββατοκύριακο, και ο Riyad Mahrez, του οποίου η Αλγερία χτυπήθηκε από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, θα χάσει τη σύγκρουση. Guardiola εξήγησε: «Έχει διακοπές για μια εβδομάδα.

«Έχει άδεια να πάρει μια εβδομάδα άδεια και να επιστρέψει με την ομάδα την επόμενη εβδομάδα.»

Η πόλη θα επιστρέψει στη δράση μετά από δύο εβδομάδες κατά της Φούλαμ στο Κύπελλο FA στις 5 Φεβρουαρίου.