Η Man City συμμετέχει στον αγώνα μεταφοράς για τον υπερασπιστή της Bundesliga με υψηλή βαθμολογία

Οι πολίτες προσπαθούν να ενισχύσουν την οπισθογραμμή τους προσθέτοντας έναν Γερμανό υπερασπιστή στις τάξεις τους.

Η Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με πληροφορίες, αύξησε τις προσπάθειές της να υπογράψει τον David Raum από το Hoffenheim πριν από την επόμενη σεζόν.

Το αριστερό πίσω μέρος είναι μέρος της ομάδας UEFA Nations League της Γερμανίας, η οποία παίζει ως τακτικός starter στη σύνθεση του Hansi Flick. Οι παραστάσεις του, σύμφωνα με πληροφορίες, τράβηξαν την προσοχή της Man City, οι οποίοι επιθυμούν να υπογράψουν ένα νέο full back αυτό το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την 90min, City έχουν ρωτήσει σχετικά με τον παίκτη στις πρόσφατες διαπραγματεύσεις τους με Hoffenheim σχετικά με την πιθανή μεταφορά του Ko Itakura.

Οι Χόφενχαϊμ είναι οι πρώτοι που θα υπογράψουν τον Itakura, ο οποίος έπαιξε μεγάλο ρόλο στην προώθηση της Σάλκε στην Bundesliga την περασμένη σεζόν.

Η ιαπωνική διεθνής εταιρία θα επιστρέψει στο Etihad Stadium μετά την επιτυχή συμφωνία δανείου του. Ωστόσο, μια σειρά από συλλόγους της Bundesliga ελπίζουν να κρατήσουν τον Ιάπωνα υπερασπιστή στη Γερμανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πόλη θεωρεί τον Μαρκ Κουκουρέλα του Μπράιτον ως πρώτη επιλογή για την αριστερή θέση. Ωστόσο, ο Raum είναι επίσης μεταξύ των στόχων μεταφοράς τους για αυτό το καλοκαίρι.

Ο 24χρονος πέρασε μια απίστευτη καμπάνια στο Χόφενχαϊμ την περασμένη σεζόν. Παίζοντας κυρίως ως αριστερόστροφος, ο Raum κατέγραψε 13 ασίστ της Bundesliga, καθώς η πλευρά του τερμάτισε ένατη στη γερμανική κορυφαία πτήση.

Εκτός από την Man City, η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι επίσης στον αγώνα για να υπογράψει το Raum. Σύμφωνα με το Sport 1, οι Μαύροι και οι Κίτρινοι είναι πρόθυμοι να προσφέρουν ανταγωνισμό για τον Raphael Guerero, ο οποίος έχει παρόμοιο προφίλ με το γερμανικό αστέρι.