Η Man City έδωσε σημαντική ώθηση στους τραυματισμούς πριν από τη σύγκρουση της Ρεάλ Μαδρίτης

Οι πολίτες θα έχουν έναν από τους βασικούς υπερασπιστές τους πίσω για την επερχόμενη μάχη τους εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάντσεστερ Σίτι δεξιά πίσω Kyle Walker επέστρεψε στην πλήρη εκπαίδευση πρώτη ομάδα την Τρίτη.

Η απουσία της Αγγλίας διεθνούς είχε σημαντικό αντίκτυπο στα αμυντικά θέματα των πολιτών στα πρόσφατα παιχνίδια τους. Οι Πολίτες δέχθηκαν τρία γκολ εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο σκέλος της ημιτελικής ισοπαλίας του Champions League την περασμένη εβδομάδα.

Ωστόσο, θα έχουν Walker στην ομάδα τους για το δεύτερο σκέλος στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Η πλευρά του Pep Guardiola θα έχει επίσης Joao Cancelo πίσω αφού έχασε το πρώτο πόδι με ανάρτηση.

Μιλώντας για τα αμυντικά ζητήματα της πλευράς του σε συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα, ο μάνατζερ του Δήμου δήλωσε: «Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Αλλά μπορούμε να παίξουμε πολύ χειρότερα από ό, τι παίξαμε και πάλι να κερδίσουμε.

«Μερικές φορές παίρνεις αυτό που δεν σου αξίζει, μερικές φορές δεν παίρνεις αυτό που σου αξίζει. Πρέπει να αποδώσουμε απίστευτα καλά και να κερδίσουμε το παιχνίδι.

«Το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας ανήκει στο παρελθόν. Η γραβάτα είναι 180 λεπτά. Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από ό, τι έχουμε κάνει. Πηγαίνουμε εκεί για αυτό και όλοι είναι έτοιμοι να προσπαθήσουν να το κάνουν».

Guardiola επιβεβαίωσε Walker θα ταξιδέψει με τους πολίτες για το επερχόμενο παιχνίδι τους: «Εκπαιδεύτηκε, θα ταξιδέψει και εμείς αποφασίζουμε αύριο. Χαίρομαι που γύρισε.»

Η πόλη έχει κρατήσει τέσσερα καθαρά φύλλα στα νοκ-άουτ παιχνίδια της UCL αυτή τη σεζόν. Ας δούμε αν μπορούν να εξαλείψουν την Ρεάλ Μαδρίτης εμποδίζοντας τους να επιστρέψουν στην ισοπαλία την Τετάρτη.