Η Lineker αποκαλύπτει ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με την επιστροφή του Ρονάλντο στο Μάντσεστερ

Χωρίς να ξέρει αν θα μπορούσε να αποκαλύψει αυτές τις πληροφορίες, ο Γκάρι Λίνεκερ μόλις αποκάλυψε μια εκπληκτική λεπτομέρεια της επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γκάρι Λίνεκερ μερικές φορές βιώνει προνομιακές στιγμές στον κόσμο του ποδοσφαίρου, όπως αυτό που μόλις έκανε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Κατά την επιστροφή του στο Μάντσεστερ, υπάρχει μια μικρή πληροφορία για την οποία δεν είχαμε καμία απολύτως ιδέα. Όπως φαίνεται, ο Εντ Γούντγουορντ είναι γείτονας του Λίνεκερ και έτυχε να είναι στον κήπο του Λίνεκερ όταν έκλεισε τη συμφωνία. Το διαβάζεις σωστά, ο Γούντγουορντ μιλούσε στο τηλέφωνο με τον Χόρχε Μέντες ενώ πήγαινε μπρος-πίσω στην αυλή του Λίνεκερ.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε αυτές τις πληροφορίες πρόσφατα κατά τη διάρκεια του αγώνα της ημέρας Podcast, το οποίο εξακολουθεί να φιλοξενεί. Όταν ρωτήθηκε για αυτό, η Lineker αποκάλυψε τις πληροφορίες προς έκπληξη όλων: «Θα βάλω τα χαρτιά μου στο τραπέζι — ο Ed Woodward είναι ένας καλός φίλος μου και ζει δίπλα. Υπέγραψε τον Κριστιάνο Ρονάλντο όταν ήταν στον κήπο μου! Όταν μπήκε, μιλούσε στο τηλέφωνο με τον Jorge Mendes — ελπίζω να μην δίνω πάρα πολλά! Έχω μια φανταστική φωτογραφία του καθόταν στο τηλέφωνο μαζί του την οποία θα μπορούσα να μοιραστώ μια μέρα με την άδειά του.»

Ο Ρονάλντο πρέπει να νιώθει ότι η Γιουνάιτεντ είναι υποψήφιος για τον τίτλο.

Παρά την αγορά ενός από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, η Manchester United πρέπει ακόμα να αποδείξει στον Ρονάλντο ότι μπορούν να αγωνιστούν για τίτλους. Κατά τη διάρκεια αυτού του podcast, ο ίδιος ο Alan Shearer εξακολουθεί να πιστεύει ότι οι Red Devils θα έχουν σίγουρα πιθανότητες να κερδίσουν ασημικά. Ωστόσο, τα πιο πρόσφατα γεγονότα λένε το αντίθετο. Σε πολλές περιπτώσεις, υπάρχει μια γενική ιδέα ότι ο Ole Gunnar Solskjaer δεν είναι για τη δουλειά και μπορεί να είναι στο δρόμο του έξω από την ομάδα.

Αν ο Ρονάλντο δεν δει τα πράγματα καθαρά τους επόμενους μήνες, η οικογένεια Γκλέιζερ είναι πρόθυμη να κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει ευτυχισμένο. Η Lineker εμπιστεύεται ότι η παλίρροια θα γυρίσει τελικά υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω του απίστευτου ρόστερ που έχουν αυτή τη σεζόν. Πιστεύει επίσης στη σταδιακή βελτίωσή τους τα τελευταία τρία χρόνια υπό τον Ole Gunnar Solskjaer. Αλλά και πάλι, όλα μπορούν να αλλάξουν εν ριπή οφθαλμού όταν μιλάμε για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην ιστορία του ποδοσφαίρου.