Η Laporta ρίχνει μια υπόδειξη για το μέλλον του Koeman στη Βαρκελώνη

Ο πρόεδρος της Βαρκελώνης Joan Laporta έχει χάσει τις σαφέστερες ενδείξεις του για το μέλλον του Ronald Koeman ως μάνατζερ.

Η Joan Laporta υπαινίχθηκε ότι ο Ronald Koeman θα συνεχίσει ως διευθυντής της Βαρκελώνης για την επόμενη σεζόν.

Ο 58χρονος ολοκλήρωσε την πρώτη του υπογραφή από τότε που κέρδισε δεύτερη θητεία ως πρόεδρος του συλλόγου τη Δευτέρα ολοκληρώνοντας δωρεάν μεταφορά για τον επιθετή της Μάντσεστερ Σίτι Σέρτζιο Αγκουέρο.

Η απόκτηση ενός τόσο διάσημου σκόρερ δωρεάν είναι φυσικά πραξικόπημα. Αλλά η Λαπόρτα δεν είχε τελειώσει εκεί. Εκτός από το να προτείνει περισσότερες υπογραφές θα ακολουθήσουν, η Καταλανική παρείχε επίσης μια πολλά υποσχόμενη ενημέρωση για τον Koeman.

Παρά το γεγονός ότι έχει απομείνει ένας χρόνος στο συμβόλαιό του, η θέση του Ολλανδού είναι αμφίβολη. Η σχέση του με τον σύλλογο έχει πέσει σε αναποδιά πρόσφατα, με τον Laporta ανοιχτό να εξετάσει όλες τις επιλογές για την επόμενη σεζόν.

«Είπαμε ότι ανοίγαμε μια περίοδο προβληματισμού για τον Koeman, πρέπει να αξιολογήσουμε τι πήγε καλά και όχι τόσο καλά την περασμένη σεζόν», δήλωσε ο πρόεδρος της Βαρκελώνης στα αποκαλυπτήρια του Aguero σύμφωνα με τη Marca.

«Επιθυμία είναι να σεβαστούμε τη σύμβαση, συγκεντρώνοντας κριτήρια για τα οποία πρέπει να μιλήσουμε ακόμα.

«Οι συζητήσεις πάνε πολύ καλά, η περίοδος προβληματισμού ήταν απαραίτητη.»

Οι προσφορές για το Μέμφις Ντεπέ, τον Τζορτζίνιο Βιτζνάλντουμ, τον Έρικ Γκαρσία και τον Έμερσον αναμένεται να ακολουθήσουν τις επόμενες εβδομάδες.

Η Laporta έχει επίσης ισχυριστεί ότι οι συμβατικές συνομιλίες με τον αρχηγό της Βαρκελώνης Lionel Messi «πάνε καλά».