Η Laporta προσφέρει τα τελευταία νέα για την επέκταση του συμβολαίου του Λέοντα Μέσι

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης σε καταλανικό ειδησεογραφικό πρακτορίο, η Joan Laporta προσέφερε την τελευταία λέξη για την παράταση του συμβολαίου του Leo Messi στην FC Barcelona

Σας είπαμε πρόσφατα ότι η Joan Laporta είχε ήδη μια προσφορά για τον Leo Messi, ήταν μια μείωση του μισθού πάνω από 50%. Προφανώς, καμία επίσημη προσφορά δεν έχει γίνει ακόμα από τον πρόεδρο στο σύμβολο της λέσχης. Η Τζόαν Λαπόρτα γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν θα έχει πολύ χώρο για ελιγμό μόλις κάνει αυτή την προσφορά. Υπάρχει ακόμα φόβος ότι ο Λίο δεν θα συμφωνήσει με αυτούς τους όρους και η λέσχη είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν επιβεβαιώσεις από το εσωτερικό της λέσχης ενός σχεδίου χωρίς την Αργεντινή. FC Barcelona αποφάσισε να αρχίσει να σχεδιάζει το μέλλον τους χωρίς να εξετάζει Messi franchise παίκτη τους. Αν θέλει να μείνει στο κλαμπ για να αποσυρθεί, αυτό θα είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για αυτούς. Ωστόσο, δεν θα αναγκάσουν τον Μέσι να μείνει και θα το καταλάβουν αν επιλέξει να φύγει. Μετά από όλα όσα έχει κάνει για τη λέσχη όλα αυτά τα χρόνια, ο Μέσι έχει κερδίσει το δικαίωμά του να πάρει μια απόφαση για το μέλλον του.

Laporta εμπιστεύεται Messi θα κάνει «το σωστό πράγμα».

Η Joan Laporta κάνει γύρους σε όλη την Καταλονία μιλώντας για την κατάσταση των διαπραγματεύσεων με τον Leo Messi. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει πραγματική πρόοδος στην επίσημη προσφορά επειδή ξέρει ότι μπορεί να μην είναι αρκετό. Αν και επιβεβαίωσε ότι εμπιστεύεται ότι ο Μέσι θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την FC Barcelona, δεν θα πει ότι θα συμφωνήσει σε οποιονδήποτε όρο.

Ο Laporta περιορίζεται μόνο στο να πει ότι οι διαπραγματεύσεις εξακολουθούν να βρίσκονται σε εξέλιξη. Μόλις μίλησε με τον Cadena SER από την Καταλονία για να πει τα εξής: «Θα πρέπει να τον ρωτήσετε σχετικά με τις διαπραγματεύσεις. Θα κάνω ό, τι μπορώ για να τον πείσω να μείνει. Όλα μέσα στις δυνατότητες του συλλόγου. Τον βλέπω να έχει κίνητρο, αλλά πιστεύω ότι θέλει να μείνει στο κλαμπ».