Η Laporta προσφέρει μια ενθαρρυντική ενημέρωση για την ανανέωση του Μέσι

Κατά τη διάρκεια μιας δημόσιας εκδήλωσης, η Joan Laporta προσέφερε άλλη μια ενθαρρυντική ενημέρωση για την παράταση του συμβολαίου του Leo Messi αυτό το καλοκαίρι.

Παρόλο που η πρόθεση της Joan Laporta είναι να πείσει τον Leo Messi να παραμείνει στην FC Barcelona, η πραγματικότητα είναι ότι ακόμα δεν τον έχει πείσει να υπογράψει. Αν και έχει σημειώσει πρόοδο σε άλλους τομείς που ίσως πείσουν τον κυβερνήτη να μείνει, δεν είχαμε ενημέρωση μέχρι σήμερα. Η Καταλονία παρουσιάζει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Λέοντα Μέσι με το όνομα «Μέσι, η 10η τέχνη» στο Μέγαρο Μουσικής της Βαρκελώνης. Ένα γεγονός που προφανώς δεν έχασε η Λαπόρτα. Ο Τύπος τον ρώτησε αρκετές ερωτήσεις σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του αστεριού και αποφάσισε να μιλήσει αυτή τη φορά.

Marca πήρε την ακόλουθη δήλωση: «Θα ήθελα να πω ότι [ανανέωση σύμβασης Messi] έχει ήδη γίνει, αλλά δεν είναι έτσι. Οι συνομιλίες πάνε καλά, αλλά δεν έχουν γίνει. Η ιδέα είναι να επιτευχθεί συμφωνία το συντομότερο δυνατό. Είναι βολικό για αυτόν, αλλά και για εμάς, γιατί αν λύσουμε αυτό το θέμα άλλοι θα λυθούν γρηγορότερα. Είμαστε σίγουροι γιατί θέλει να μείνει. Κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να του προσφέρουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Έχουμε υπογράψει τον Kun [Aguero] που του υπενθυμίζει κάθε μέρα στο Copa America ότι πρέπει να υπογράψει για να μπορούν να παίξουν μαζί».

Ο Λαπόρτα δεν δέχεται το «ΟΧΙ «για απάντηση.

Όταν ρωτήθηκε πόσο αισιόδοξος ήταν για την απάντηση του Μέσι, ο Laporta πρόσθεσε: «Δεν σκέφτομαι να πάρω ένα όχι [ως απάντηση]. Είμαι αισιόδοξος. Θέλει να μείνει και να κάνουμε ό, τι μπορούμε. Δεν είναι εύκολο. Εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος στον κόσμο και είναι πολυπόθητος από άλλους συλλόγους που έχουν μεγαλύτερες οικονομικές δυνατότητες. Ανταγωνιζόμαστε ενάντια σε κρατικούς συλλόγους που μπορούν να υπονομεύσουν τις μεταφορές που προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε. Δεν είναι δίκαιο.

«Ζούμε σε μια δύσκολη στιγμή στην οποία δεν αρκεί να κάνουμε προσφορά και να καταλήξουμε σε συμφωνία. Τώρα τα πράγματα πρέπει να ταιριάζουν μεταξύ τους. Και αυτό απαιτεί υπομονή. Ενεργούμε με ικανότητα και ικανότητα να τον πείσουμε. Δεν υπάρχει λόγος να τον αποπλανήσουμε γιατί αποφάσισε να μείνει αν προκύψουν κάποιες περιστάσεις. Περνάει καλά εδώ. Δεν υπάρχει ημερομηνία για τη συμφωνία. Θα ήθελα να είναι η 24η [Ιουνίου] που είναι η ημέρα του αγίου μου και τα γενέθλια του Λέων. Αλλιώς η 29η που είναι τα γενέθλιά μου. Θα ήταν καλό δώρο.»