Η Laporta προσφέρει ενημέρωση σχετικά με τις συμβατικές συνομιλίες του Messi με τη Βαρκελώνη

Πρόεδρος της Βαρκελώνης Joan Laporta έχει παράσχει μια ενημέρωση σχετικά με τις συνομιλίες με το αστέρι παίκτη Lionel Messi.

Η Joan Laporta ανακοίνωσε ότι οι συμβατικές συνομιλίες με τον Lionel Messi «πάνε καλά» αλλά παραδέχεται ότι δεν έχει συμφωνηθεί ακόμα συμφωνία.

Ο Πρόεδρος της Βαρκελώνης ελπίζει να αποφύγει το αδιανόητο επιτρέποντας στον Μέσι να εγκαταλείψει το Καμπ Νόου ως ελεύθερος πράκτορας αυτό το καλοκαίρι. Με μόνο ένα μήνα να μείνει στο συμβόλαιό του, μπορεί να υπογράψει για ένα νέο κλαμπ τον Ιούλιο.

Αλλά αν και τίποτα δεν είναι πετρόκτιστο, ο Laporta έχει «μέτρια αισιοδοξία», μπορεί να κάνει συμφωνία με τον αρχηγό του συλλόγου.

«Το νέο συμβόλαιο του Messi πηγαίνει καλά, αλλά δεν έχει γίνει», δήλωσε ο Laporta σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή σύμφωνα με το Goal.

«Πρέπει να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με όλα τα εμπλεκόμενα στελέχη. Θα κάνουμε μια πρόταση που βρίσκεται μέσα στις δυνατότητες του συλλόγου.

«Η σχέση είναι καλή. Ετοιμάζουμε ό, τι είναι απαραίτητο μέσα στις δυνατότητες του συλλόγου για να συνεχίσει ο Λίο».

Δεδομένης της οικονομικής κατάστασης της Βαρκελώνης, εν μέσω αναφορών για χρέη που ξεπερνούν το ποσό του 1 δισεκατομμυρίου ευρώ και την πανδημία COVID-19, ο Μέσι θα έπρεπε να δεχθεί μείωση του μισθού για να παρατείνει την καριέρα του στο Μπλαουγκράνα.

«Έχουμε κάνει μια προσφορά στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της Barca,» παραδέχτηκε η Laporta.

«Ο Λέων αξίζει σίγουρα πολλά περισσότερα και μπορεί να επιτύχει περισσότερα. Αλλά, λόγω της επιθυμίας του να κάνει τον Barca μεγάλη, νομίζω ότι εκτιμά την προσπάθεια που γίνεται και νομίζω ότι είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεχίσει.

«Δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι ένα ομαδικό έργο με τη δυνατότητα να κερδίσει τα πάντα. Έχουμε μέτρια αισιοδοξία.»