Η Laporta γνωρίζει ήδη ποιος διευθυντής μπορεί να αντικαταστήσει τον Koeman

Σύμφωνα με μια αναφορά της Cadena SER, η Joan Laporta έχει ήδη ένα διευθυντή στο μυαλό που μπορεί να αντικαταστήσει τον Ronald Koeman αν δεν συνεχίσει.

Όταν η Joan Laporta έγινε πρόεδρος της FC Barcelona, υπήρχε ήδη ένας λανθάνων κίνδυνος να φύγει ο Ronald Koeman από τη λέσχη. Αν και δεν ήταν απαίσιος ως μάνατζερ του συλλόγου, απλά δεν μιλάει για τη φιλοσοφία του συλλόγου. Δεκτό, προσφέρει ευκαιρίες στις νεότερες γενιές του κλαμπ. Αλλά δεν ξέρουμε αν θα έκανε το ίδιο αν η Λέσχη δεν ήταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Μπορούμε εύκολα να σκεφτούμε ότι ο Koeman ήταν ανάμεσα σε ένα σπαθί και ένα δύσκολο μέρος όταν πρόκειται για τη χρήση των νέων του. Αυτός είναι ο λόγος που η Joan Laporta μπορεί ήδη να σκέφτεται τον επόμενο μάνατζερ του μόλις τελειώσει η τρέχουσα σεζόν. Σύμφωνα με τον Cadena SER, ο νέος πρόεδρος έχει ήδη ένα όνομα στο μυαλό που μπορεί να κινήσει τον σύλλογο μπροστά με το επιθετικό του στυλ. Ίσως δεν είναι ακριβώς η φιλοσοφία της FC Barcelona, αλλά εξακολουθεί να του άρεσε να διδάσκει επιθετικό ποδόσφαιρο και κατοχή μπάλας στους σημερινούς παίκτες του.

Ο Laporta ήδη υπαινίχθηκε σε αυτόν τον διευθυντή πριν.

Αν δεν το ξέρατε ήδη, η Joan Laporta υπαινίχθηκε ότι ίσως η Γερμανία ήταν το ιδανικό μέρος για να αναζητήσετε το νέο διευθυντή της Βαρκελώνης. Αλλά είχε ένα πολύ συγκεκριμένο όνομα στο μυαλό του και το καταλάβαμε μόνοι μας. Ο Julian Nagelsmann συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει ένας σωστός επιθετικός μάνατζερ στην FC Barcelona. Ο Manu Carreño του El Larguero αποκάλυψε ότι ο Laporta προσπαθεί ήδη να επικοινωνήσει μαζί του για πιθανή άφιξη την επόμενη σεζόν.

Αν και εξακολουθεί να λέει ότι αισθάνεται άνετα στο RB Leipzig, κανείς δεν μπορεί παρά να σκεφτεί ότι η θητεία του τελείωσε στη γερμανική λέσχη. Αν και υπάρχουν άλλα ονόματα στο μυαλό, αυτός είναι ο άνθρωπος που ο νέος πρόεδρος θα προσπαθήσει να υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν. Φαίνεται ότι οι μέρες του Koeman στην Μπαρτσελόνα είναι μετρημένες.