Η Laporta αντιδρά στην κριτική του Ronaldo Koeman εναντίον του

Μετά από μια πολύ δημόσια διαφωνία, η Joan Laporta αντέδρασε στην κριτική που ασκήθηκε εναντίον του από τον Ronald Koeman νωρίτερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Από την πρώτη στιγμή που έφτασε ως ο νέος πρόεδρος της FC Barcelona, ήταν σαφές ότι η Joan Laporta δεν συμφωνούσε με τον Ronald Koeman. Αν ο Ολλανδός μάνατζερ δεν είχε κερδίσει το Copa del Rey, δεν υπάρχει περίπτωση να είχε παραμείνει στο club για δεύτερη σεζόν. Αλλά το τρόπαιο ήρθε και τα αποτελέσματα είναι ο κανόνας σε ένα γιγάντιο κλαμπ όπως η Barça. Όσον αφορά το στυλ, ο Laporta είναι προφανώς ενθουσιώδης με άλλους μάνατζερ, αλλά η συνέχεια είναι επίσης πολύ σημαντική γι ‘αυτόν. Όσο τα αποτελέσματα είναι θετικά, ο Ολλανδός διευθυντής μπορεί να ξεφύγει με κάποιες δημόσιες δηλώσεις.

Τις τελευταίες ημέρες, ο gaffer βασικά δήλωσε ότι έσωσε την FC Barcelona από την πλήρη αποτυχία την περασμένη σεζόν και έδειξε απευθείας στο Laporta. Προφανώς, πιέζει για παράταση της σύμβασης, αλλά δεν το κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο λόγος που ο Λαπόρτα το αφήνει αυτό είναι απλά επειδή δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει τον διευθυντή από το συμβόλαιό του. Ο Μέι πίστευε ότι μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του, ο Κήμαν μάλλον απολύθηκε. Αλλά τα πράγματα εξελίσσονται πολύ διαφορετικά από ό, τι όλοι περίμεναν.

Η Laporta επεκτείνει ένα κλαδί ελιάς στον Koeman.

Σύμφωνα με τον Marca, η Joan Laporta αντιμετώπισε τις δημόσιες διαφωνίες τους με περίεργο τρόπο: «Έχω πάει να δω την εκπαίδευση, έχω χαιρετήσει [Koeman], του έχω δώσει ενθάρρυνση. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι ενάντια σε μια μεγάλη ομάδα, αλλά [Koeman] φαίνεται σίγουρος. [Bayern] είναι μια σπουδαία ομάδα, που παίζουν εναντίον μας σε μια εποχή που έχουμε ακόμα μερικούς παίκτες [που] αναρρώνουν [από τραυματισμούς].

«Τα πάω πολύ καλά με τον Koeman, είναι ένα άτομο που μου αρέσει και έχω όλη την εμπιστοσύνη μου σε αυτόν. Του δίνω όλη την υποστήριξή μου και έχει όλο το σεβασμό μου. Το να ευχηθώ καλή τύχη στον Koeman είναι το ίδιο με το να ευχηθώ καλή τύχη στον εαυτό μου. Είμαστε στην ίδια βάρκα και συμφωνούμε με το μοντέλο που χτίζουμε. Δεν υπάρχει καμία απόκλιση πέρα από τη γνώμη μας για ένα συγκεκριμένο θέμα».