«Η Kroenke αφήνοντας την Arsenal είναι καλύτερη από την υπογραφή Mappe και Haaland’

Ο Robbie Lyle της AFTV λέει ότι θα προτιμούσε να δει τον Stan Kroenke να πουλάει την Arsenal παρά τους Gunners που υπογράφουν τον Erling Haaland και τον Kylian Mbappe.

Είναι όλα σχετικά με τον Σταν Κρόνκε στην Άρσεναλ αυτή τη στιγμή. Ο αμερικανός δισεκατομμυριούχος παίρνει επάξια όλο το ραβδί μετά την αρχική εμπλοκή των Πυροβολητών σε μια πλέον διαλυμένη Ευρωπαϊκή Super League. Ο Ρόμπι Λάιλ του AFTV έχει κάνει μεγάλο ισχυρισμό σχετικά με την όλη κατάσταση.

Αυτή είναι η κατάσταση που οι υποστηρικτές της Arsenal αναμένεται να διαμαρτυρηθούν για το «KroenKeout» την Παρασκευή πριν από τη σύγκρουση τους με την Everton.

Και οι έξι σύλλογοι της Premier League που συμμετείχαν σε οποιαδήποτε σχέδια «Super League» αναγκάστηκαν να αποσυρθούν από τα σχέδια μετά την πικρή αντίδραση της ποδοσφαιρικής κοινότητας.

Οι οπαδοί αυτών των συλλόγων ήταν ιδιαίτερα θυμωμένοι και για πολλούς υποστηρικτές της Arsenal, ήταν η απουσία του ιδιοκτήτη τους για άλλη μια φορά που έκανε το θέμα χειρότερο. Ο σύλλογος εξέδωσε συγγνώμη την Τρίτη το βράδυ για τη συμμετοχή τους, αλλά υπεγράφη από το συμβούλιο «Arsenal Board» και όχι από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη. Για έμφαση, ο ιδιοκτήτης του Λίβερπουλ John W Henry κυκλοφόρησε ο ίδιος μια δήλωση βίντεο για να ζητήσει συγγνώμη από τους υποστηρικτές του συλλόγου.

Φανταστείτε ένα κλαμπ με τον Haaland και τον Mappe στις τάξεις τους και πόσο άπαιχτοι θα είναι. Λοιπόν, ο Ρόμπι Λάιλ λέει ότι θα επιλέξει να δει τον Κρόνκε να φεύγει από το να κάνει δύο υπερ-υπογραφές αν είχε την ευκαιρία.

«Πού είναι ο Σταν Κρόνκε; Κατέχετε το 100 τοις εκατό του συλλόγου», είπε TalkSport 2.

«Κανείς δεν το αγοράζει εδώ στην Άρσεναλ. Πρέπει να φύγει, πρέπει να φύγει τώρα. Η αξιοπιστία του τελείωσε με τους οπαδούς της Άρσεναλ.

«Τι μπορεί να μας πει τώρα που θα πιστεύαμε ποτέ; Ένας φίλος μου σήμερα είπε: «Robbie, το μόνο πράγμα σε αυτό τώρα είναι ότι πολλά από αυτά τα κλαμπ έχουν χάσει πολλά χρήματα και πρόκειται να είναι σε αρκετά οικονομική δυσχέρεια τώρα που δεν θα έχουν αυτό το Super League». Όχι ότι ο φίλος μου ήθελε να μπει μέσα.

«Του είπα, αν αυτό το καλοκαίρι ο Stank Kroenke μας πρόσφερε μια επιλογή «Θα αγοράσω τον Mappe και τον Haaland ή θα φύγω «, θα έλεγα να φύγουμε και θα μείνουμε σε αυτό που έχουμε».

Όταν ρωτήθηκε αν θα ήταν υπέρ μιας αφαίρεσης πόντων, ο Robbie είπε: «Δεν νομίζω ότι έτσι επηρεάζει τους λάθος ανθρώπους, επηρεάζει τους οπαδούς.

«Αν αφαιρεθούν έξι πόντοι από τον Stan Kroenke, δεν θα τον ένοιαζε. Ο τρόπος που το βλέπει είναι ότι «δεν θα μπούμε στους πρώτους τέσσερις, είμαστε ένατος και η μόνη μας διαδρομή είναι να μπούμε στο Europa League, οπότε δεν με νοιάζει».

«Γι’ αυτό προσπαθούσε να εξαγοράσει το δρόμο του για την Super League.»

Πρόσθεσε: «Η σχέση τελείωσε. Δεν υπήρχε και πολύ σχέση, γιατί αυτό που είδαμε να συμβαίνει τις τελευταίες δύο μέρες, κατά κάποιο τρόπο είδαμε αυτά τα πράγματα από τους ιδιοκτήτες όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μιλάνε ποτέ σε κανέναν.

«Ο Stan Kroenke είναι γνωστός ως «Σιωπηλός Στάν» στους οπαδούς επειδή δεν υπάρχει ποτέ επικοινωνία. Βλέπουμε μόνο έναν ιδιοκτήτη που έχει έλλειψη φιλοδοξίας και ο μόνος στόχος του είναι να βγάλει πολλά και πολλά χρήματα».