Η Koeman προσφέρει ενημερώσεις τραυματισμών σε 4 αστέρια της Βαρκελώνης

Πριν από τον αγώνα La Liga μεταξύ του Rayo Vallecano και της Βαρκελώνης, ο Ronald Koeman προσέφερε τα τελευταία νέα τραυματισμών σε τέσσερις παίκτες.

Ο Ρόναλντ Κέμαν έδωσε τα νέα για τον Ανσου Φατί, τον Πέδρι, τον Ουσμάν Ντεμπέλε και τον Ρόναλντ Αραούχο.

Βαρκελώνη επιστροφή στη δράση την Τετάρτη για ένα ταξίδι στο Rayo Vallecano στη La Liga. Φρέσκα από την ήττα του Κλασικό στη Ρεάλ Μαδρίτης, οι Καταλανοί γίγαντες χρειάζονται και τους τρεις πόντους για να ξεκινήσουν τη σεζόν τους. Σήμερα ξαπλώνουν στην ένατη θέση στην κατάταξη.

Έτσι, εν όψει της σύγκρουσης στην Vallecas, ο Koeman μίλησε σε δημοσιογράφους σε ένα συνέδριο πριν τον αγώνα και έδωσε τις ακόλουθες ενημερώσεις τραυματισμών.

Ο Φατί είναι μια αμφιβολία

Ο 18χρονος υπέστη ένα μικρό πρόβλημα κατά της Ρεάλ Μαδρίτης και είναι μια αμφιβολία για να αντιμετωπίσει Rayo Vallecano.

«Έχει δυσφορία», δήλωσε ο διευθυντής της Βαρκελώνης Koeman. «Είναι ακόμα μια αμφιβολία. Τον καλέσαμε και θα αποφασίσουμε αύριο το πρωί αν μπορεί να ταξιδέψει μαζί μας».

Τι θα γίνει με την Ντέμπελε και τον Πέντρο;

Ο Πέδρι αγωνίζεται με τραυματισμό στο μηρό από τον Σεπτέμβριο. Ο 18χρονος επέστρεψε στην ήττα 3-0 Champions League στην Μπενφίκα, αλλά υπέστη υποτροπή. Είχε άλλη μια αποτυχία το Σαββατοκύριακο, και ο Koeman παραδέχεται ότι θα μπορούσε να είναι έξω για λίγο ακόμα.

«Όλοι ανησυχούμε για τους τραυματισμούς», είπε ο Ολλανδός για τον Pedri. «Προσπαθούμε να αναλύσουμε την κατάσταση, έτσι ώστε ο παίκτης μπορεί να βελτιωθεί. Θα μπορούσε να είναι ο Πέντρο να μείνει έξω για λίγο περισσότερο χρόνο.»

Ο Dembele έχει συνεχίσει την εκπαίδευση από τραυματισμό στο hamstring, αν και φαίνεται αμφίβολος για την Τετάρτη μαζί με τον Pedri και τον Araujo.

Ο Koeman πρόσθεσε: «Πρέπει να ανησυχείτε από αυτή την άποψη. Εξαιτίας αυτού, δεν βάζουμε ημερομηνία στο Ντέμπελε, τον Πεντρί ή τον Αραούχο. Μιλάμε κάθε μέρα γι’ αυτό. Ξέρουμε ακριβώς πού βρίσκονται.»