Η Koeman εκδίδει τη ζήτηση σακί στη Βαρκελώνη μετά τη διαρροή σύμβασης Messi

Ο διευθυντής της FC Barcelona έδωσε μια καταδικαστική ετυμηγορία για την «κακόβουλη πρόθεση» πίσω από τη διαρροή συμβολαίου του Μέσι.

Η Βαρκελώνη θα κάνει ό, τι μπορεί για να ανακαλύψει πώς διέρρευσε το συμβόλαιο του Lionel Messi στον ισπανικό Τύπο, λέει ο Ronald Koeman, ο οποίος επιμένει ότι ο σύλλογος πρέπει να απολύσει τον υπεύθυνο αν ήταν εσωτερική δουλειά.

Η ισπανική εφημερίδα El Mundo δημοσίευσε τις λεπτομέρειες του επικερδούς συμβολαίου του Messi το πρωί της Κυριακής. Η συμφωνία, την οποία υπέγραψε ο παίκτης το 2017, αξίζει πάνω από €555 εκ. και περιλαμβάνει ετήσια κέρδη €138 εκ.

Τα αστρονομικά κέρδη της Αργεντινής στο Καμπ Νόου έχουν γίνει πρωτοσέλιδα σε όλη την Ευρώπη. Έχουν τεθεί ερωτήματα σχετικά με τις ενέργειες της Βαρκελώνης, ιδίως επειδή ο σύλλογος έχει σοβαρά χρέη.

«Αυτό που βγήκε σήμερα στον Τύπο ήταν με κακόβουλη πρόθεση και ήθελε να κάνει ζημιά σε έναν παίκτη που έχει κάνει τόσα πολλά για το ισπανικό ποδόσφαιρο και για αυτόν τον σύλλογο», δήλωσε ο Koeman μετά τη νίκη του Blaugrana επί του αθλητικού συλλόγου την Κυριακή, όπως ανέφερε ο Diario Sport.

«Messi έδειξε για άλλη μια φορά σήμερα ότι γεννήθηκε νικητής που ξέρει πώς να επικεντρωθεί στο παιχνίδι παρά όλα τα άλλα.»

Το αφεντικό της Βαρκελώνης πρόσθεσε: «Πρέπει να προσπαθήσουμε να μάθουμε πώς βγήκε το συμβόλαιο του Μέσι στον Τύπο. Είναι πράγματα που δεν μπορούν να βγουν έξω. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να μας κάνουν ζημιά.

«Αν η διαρροή είναι μέσα από το κλαμπ, αυτό είναι πολύ κακό. Πρέπει να βοηθήσουμε τους παίκτες, τους προπονητές να κερδίσουν παιχνίδια. Αν κάποιος μέσα από το κλαμπ το διέρρευσε, δεν μπορεί να έχει μέλλον στη λέσχη».

Παρά τη διαμάχη, ο Μέσι διατήρησε την ψυχραιμία του για να βοηθήσει τη Βαρκελώνη να κερδίσει μια σημαντική νίκη με 2-1 επί του Athletic την Κυριακή, σκοράροντας το 650ο γκολ καριέρας του στο club με ένα εξαιρετικό ελεύθερο λάκτισμα.