Η Kessie στέλνει μήνυμα στους οπαδούς του Μιλάνου πριν από την αναφερόμενη κίνηση της Βαρκελώνης

Το αστέρι της Ακτής Ελεφαντοστού έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εκστρατεία του Rossoneri για τη νίκη στο Scudetto.

Franck Kessie έχει δημοσιεύσει ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τους οπαδούς του Μιλάνου πριν από την επερχόμενη αναχώρησή του από τους Rossoneri.

Ο μέσος βοήθησε Μιλάνο να κερδίσει την πρώτη Serie A σε 11 χρόνια, όταν νίκησε Sassuolo το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, όπως επιβεβαιώθηκε και πριν, θα αφήσει το Σαν Σίρο ως ελεύθερος πράκτορας πριν από την επόμενη σεζόν.

«Μετά από πέντε χρόνια, δεν μπορούσα να ελπίζω ότι θα τερματίσω αυτή τη σπουδαία εμπειρία με έναν καλύτερο τρόπο!» το αστέρι των Ροσονέρι έγραψε στο Instagram. «[Είναι] ένα μοναδικό συναίσθημα — είμαστε πρωταθλητές της Ιταλίας! Είμαι περήφανος που φόρεσα αυτή τη λαμπρή φανέλα και μοιράστηκα αυτό το ταξίδι με φανταστικούς συντρόφους! Ευχαριστώ για όλα! Σας ευχαριστώ όλους!»

Η Βαρκελώνη δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την υπογραφή της Kessie. Ωστόσο, αρκετές πηγές επιβεβαίωσαν ότι θα ενταχθεί στους Καταλανούς πριν από την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Sky Sports Fabrizio Romano, η Κέσσι έχει ήδη υπογράψει τετραετή συμφωνία στο Καμπ Νόου. Ο σταρ της Ακτής Ελεφαντοστού, ο οποίος φεύγει από το Μιλάνο ως ελεύθερος πράκτορας, σύμφωνα με πληροφορίες θα κερδίσει μισθό 6,5 εκατομμυρίων ευρώ συν πρόσθετα.

Έχοντας απορρίψει μια ανανέωση συμβολαίου στο Μιλάνο, η Kessie θα παίξει ρόλο στη νέα εποχή της Βαρκελώνης υπό τον Xavi Hernandez.

Ο Ισπανός προπονητής είναι πρόθυμος να κάνει αρκετές άλλες προσθήκες στην ομάδα του. Ωστόσο, η οικονομική κατάσταση του Μπάρκα ενδέχεται να τον αναγκάσει να επανεξετάσει τις προτεραιότητές του εν όψει της επόμενης σεζόν.