Η Joan Laporta κάνει τη θέση μεταφοράς της Βαρκελώνης πεντακάθαρη

Ο πρόεδρος της FC Barcelona έχει καταστήσει σαφή τη θέση μεταφοράς του συλλόγου πριν από το παράθυρο του Ιανουαρίου.

Ο πρόεδρος της Βαρκελώνης Joan Laporta παραδέχτηκε ότι η ομάδα δεν μπορεί να υπογράψει νέους παίκτες αυτή τη στιγμή.

Η επιστροφή του Xavi Hernandez ως μάνατζερ έχει προκαλέσει μια αναταραχή φήμης μεταφοράς. Αναφορές έχουν συνδέσει το τρίο του Μάντσεστερ Σίτι Φεράν Τόρρες, Ραχίμ Στέρλινγκ και Μπερνάρντο Σίλβα με το κλαμπ, καθώς και τον Dani Olmo του RB Λειψία.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι η οικονομική κατάσταση του συλλόγου εξακολουθεί να περιορίζει κάθε ελπίδα για σημαντικές υπογραφές.

Η Laporta, η οποία αποκάλυψε χρέος €1,35 δισ. τον Αύγουστο, παραδέχτηκε ότι λίγα έχουν αλλάξει έκτοτε. Αν προσθέσουμε το όριο του μισθού της Λα Λίγκα στο μίγμα, ο Μπάρκα μπορεί να χρειαστεί να συμβιβαστεί με αυτό που έχουν.

«Ο Xavi μας ζήτησε να ενισχύσουμε την ομάδα και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε, αλλά αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε κανένα περιθώριο [σε ανώτατο όριο μισθού] για να το κάνουμε», είπε ο TV3.

«Ως εκ τούτου, αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε, αλλά πρέπει να αφήσουμε το αθλητικό τμήμα να λειτουργήσει.»

Απαντώντας στις φήμες του Τόρες, η Λαπόρτα πρόσθεσε: «[Τόρες] είναι ένας από τους παίκτες που έχει στο στόχαστρο της η ποδοσφαιρική διοίκηση, αλλά υπάρχουν πολλοί άλλοι. Πρέπει να περιμένεις και να δεις πώς θα πάνε τα πράγματα. Πρέπει να παρακολουθούμε πολλά θέματα».

Η Βαρκελώνη επιστρέφει στη δράση το Σάββατο για ένα αγώνα La Liga με τον Ρεάλ Μπέτις το Σάββατο.