Η Jaimie Carragher προειδοποιεί τους οπαδούς ενάντια στις «ασεβείς» προσδοκίες του Gerrard

Ο θρύλος του Λίβερπουλ λέει ότι οι οπαδοί δεν πρέπει να θεωρούν την Άστον Βίλα ως σκαλοπάτι για τον Στίβεν Τζεράρντ.

Η Άστον Βίλα διόρισε τον Στίβεν Τζεράρντ ως νέο μάνατζερ για να αντικαταστήσει τον απολυμένο Ντιν Σμιθ.

Ο μεγάλος Λίβερπουλ ξεκίνησε την καριέρα του με μια πολύ επιτυχημένη θητία στους Ρέιντζερς. Έχοντας κερδίσει το πρώτο τρόπαιο πρωταθλήματος της Σκωτίας εδώ και δέκα χρόνια, ο Gerrard έφυγε από την Ibrox για να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι οπαδοί του Λίβερπουλ ανυπομονούν να δουν τον ήρωά τους να αναλαμβάνει την ευθύνη μια μέρα στο Άνφιλντ. Ωστόσο, ο θρύλος του Λίβερπουλ Jaimie Carragher πιστεύει ότι η Aston Villa δεν πρέπει να μειωθεί σε ένα σκαλοπάτι στην καριέρα του Gerrard.

«Νομίζω ότι είναι ασέβεια προς τον Stevie και νομίζω ότι είναι ασέβεια προς την Aston Villa το γεγονός αυτό», δήλωσε ο Carragher στο Sky Sports.

«Γνωρίζω ότι αυτό είναι το ερώτημα για όλους, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η Aston Villa ως ποδοσφαιρική ομάδα δεν αποτελεί σκαλοπάτι για κανέναν. Έχουν κερδίσει ένα Ευρωπαϊκό Κύπελλο, το μεγαλύτερο σύλλογο των μεσαίων χωρών, ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Είμαι βέβαιος ότι όλοι γνωρίζουν καλά ότι μια μέρα, αν λειτουργούσε τέλεια, ο Στίβι θα ήθελε να διευθύνει τη Λίβερπουλ, αλλά μπορώ να σας εγγυηθώ ότι ο Στίβι θα ήθελε να διευθύνει τη Λίβερπουλ μόνο αν το άξιζε, και επίσης οι υποστηρικτές του συλλόγου θα το πίστευαν αυτό και η ίδια η ποδοσφαιρική ομάδα.

«Το Λίβερπουλ δεν είναι σε θέση να δώσει μια θέση εργασίας στο μέλλον σε κάποιον μόνο και μόνο επειδή είχε μια μεγάλη καριέρα στο παιχνίδι.

«Αν ο Στίβι τα πάει εκπληκτικά καλά στην Άστον Βίλα και προκριθεί για την Ευρώπη, ίσως θα μπορούσαμε να προσθέσουμε ένα Κύπελλο Καραμπάο, ίσως αυτό να τον βάλει στην εξίσωση τότε για το Λίβερπουλ.»

Η Άστον Βίλα κάθεται 16η στην Πρέμιερ Λιγκ, μόνο δύο πόντους πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού. Ο Gerrard θα πρέπει να αλλάξει τα πράγματα στο Villa Park καθώς θα ξεκινήσει την πρώτη του δουλειά στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Gerrard θα κάνει το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ εναντίον του Μπράιτον στις 20 Νοεμβρίου.