Η Inter και η Conte συμφωνούν να χωρίσουν τους δρόμους μεταξύ τους «αμέσως»

Μέσα σε λίγες εβδομάδες μετά την μεταφορά του Scudetto στο San Siro, ο Ιταλός διευθυντής αποχαιρετά τους Nerazzurri.

Inter Milan έχουν «καταλήξει σε συμφωνία για να χωρίσει τους δρόμους αμέσως» με τον διευθυντή Antonio Conte, σύμφωνα με Fabrizio Romano.

Ο Conte, ο οποίος είχε ένα επιτυχημένο διετές ξόρκι στο σύλλογο, θα καταβληθεί €7 εκατ. για να καταγγείλει το συμβόλαιό του και να φύγει με «άμεση ισχύ» από την Inter, τη φημισμένη δημοσιογράφο που ενημερώνεται σε ξεχωριστή δημοσίευση στο Twitter.

Ο 51χρονος οδήγησε την ομάδα σε τερματισμό δεύτερης θέσης Serie A και τελικό Europa League στην πρώτη του σεζόν. Κατάφερε να τερματίσει το 10ετές τρόπαιο της Inter την ξηρασία αυτή τη θητεία καθώς τους καθοδήγησε στον πρώτο τίτλο της Serie A σε μια δεκαετία.

Είναι ουσιαστικά η δύσκολη οικονομική κατάσταση του συλλόγου πίσω από το διαζύγιο με τον Κόντε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντιπρόεδρος Στίβεν Ζανγκ ζήτησε από τον διευθυντή να μειώσει το μισθολογικό του μισθό κατά περίπου 20 τοις εκατό. Επιπλέον, ο Zhang ήθελε να συγκεντρώσει έως και €100 εκατομμύρια από τις πωλήσεις παικτών αυτό το καλοκαίρι.

Ο Ιταλός μάνατζερ, από την άλλη πλευρά, ήθελε να ενισχύσει την ομάδα του πριν από την επόμενη σεζόν και ήταν απρόθυμος να χάσει κανέναν από τους βασικούς παίκτες του. Αυτή η διαφορά απόψεων υποτίθεται ότι τον οδήγησε να αποφασίσει το μέλλον του βρίσκεται μακριά από το Σαν Σίρο.

Ο Ρομάνο ανέφερε επίσης ότι ο διευθυντής του Λάτσιο Σιμόν Ινζάγκι και ο πρώην αρχηγός της Γιουβέντους Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι είναι μεταξύ των υποψηφίων που θα αναλάβουν την Ίντερ.