«Η Haaland βρίσκεται ήδη στην Αγγλία» — η αναιδής ενημέρωση του Zorc για το στόχο της Τσέλσι

Καθώς η Τσέλσι φέρεται να ετοιμάζει μια «μεγάλη προσφορά» για τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο Μάικλ Ζορκ επανέλαβε τη θέση της Μπορούσια Ντόρτμουντ για τον επιθετικό.

Ο αθλητικός διευθυντής Michael Zorc έδωσε μια αναιδή απάντηση στους δημοσιογράφους, εξηγώντας την απουσία του Erling Haaland από την περίοδο προετοιμασίας.

Ο 20χρονος απουσίαζε από την πρώτη ημέρα προπόνησης της Μπορούσια Ντόρτμουντ τη Δευτέρα, τροφοδοτώντας εικασίες μεταφοράς που τον συνδέουν με μια καλοκαιρινή κίνηση στο Τσέλσι.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ESPN Jan Aage Fjortoft, η Τσέλσι θα μπορούσε να κάνει μια «μεγάλη προσφορά». Οι Blues θέλουν έναν κορυφαίο επιθετικό και βλέπουν τον Haaland ως τον τέλειο υποψήφιο. Ως εκ τούτου, σχεδιάζουν να δοκιμάσουν την αποφασιστικότητα του Ντόρτμουντ εν μέσω φημολογιών ότι η γερμανική λέσχη μπορεί να δεχθεί προσφορές ύψους περίπου 175 εκατ. ευρώ.

Αλλά ο Ζορκ όχι μόνο έπαιξε κάτω από την απουσία του Haaland από την περίοδο προετοιμασίας, αλλά και γέλασε με τις τελευταίες φήμες μεταφοράς.

«Ο Έρλινγκ βρίσκεται ήδη στην Αγγλία», δήλωσε ο Ζορκ στο Sky Germany.

Η στάση του Ντόρτμουντ παραμένει ακλόνητη

Ο Ζορκ, εν τω μεταξύ, επανέλαβε την αποφασιστικότητα του Ντόρτμουντ να κρατήσει το Haaland για την επόμενη σεζόν. Οι Μαύροι και οι Yellows θα χάσουν τον Jadon Sancho από την Manchester United και θα είναι πρόθυμοι να αποφύγουν να χάσουν άλλον ένα αστέρι φέτος το καλοκαίρι.

«Τίποτα δεν έχει αλλάξει», δήλωσε ο Zorc στο Bild το Σαββατοκύριακο. «Σχεδιάζουμε σταθερά με τον Έρλινγκ για τη νέα σεζόν.»

Η Haaland έχει συνάψει σύμβαση στο Ντόρτμουντ μέχρι το 2024, παρόλο που δημοσιεύματα αναφέρουν ότι θα μπορούσε να ενεργοποιήσει ρήτρα εξαγοράς ύψους 75 εκατ. ευρώ για την επόμενη θερινή περίοδο μεταφοράς το 2022.