Η Guardiola προεπισκοπεί μια νέα αντιπαράθεση εναντίον του Mourinho

Ως απάντηση στον προηγούμενο έπαινο του Mourinho, ο Pep Guardiola μίλησε για την αντιπαράθεση του εναντίον του Πορτογάλου μάνατζερ αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο αγώνας αυτού του Σαββατοκύριακου μεταξύ Guardiola και Mourinho σηματοδοτεί την 25η φορά που συναντιούνται οι δύο μάνατζερ. Πολλά έχουν συμβεί μεταξύ της πρώτης και της επόμενης φορά που θα αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον. Ο Mou μίλησε ήδη για τις καλές αναμνήσεις που μοιράζεται με τον Καταλανό μάνατζερ από τη στιγμή που μοιράστηκαν στην FC Barcelona. Ωστόσο, υπάρχει μια σκοτεινή πλευρά που όλοι γνωρίζουμε ότι πυροδότησε μια από τις μεγαλύτερες αντιπαλότητες στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ενώ όλος ο κόσμος ήταν απασχολημένος βλέποντας την αντιπαράθεση Μέσι εναντίον Ρονάλντο.

Η Πεπ και ο Μου είχαν τη δική τους ιστορική αντιπαλότητα την ίδια στιγμή. Αυτό το Σαββατοκύριακο, και οι δύο διαχειριστές αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον και πάλι με ένα σαφές αγαπημένο όπως πάντα. Ο Pep Guardiola έχει το πάνω χέρι ενάντια στον Mourinho από όλες τις φορές που έπαιζαν ο ένας τον άλλον. Το Manchester City βρίσκεται σήμερα με 15 συνεχόμενες νίκες σε όλους τους διαγωνισμούς και την τελευταία φορά που έχασαν ήταν εναντίον των Spurs. Το τραπέζι έχει οριστεί για άλλη μια ιστορική νύχτα μεταξύ αυτών των δύο θρυλικών μάνατζερ.

Ο Guardiola θυμάται την αντιπαλότητα του με τον Mourinho.

Όταν ξεκίνησε αυτή η αντιπαλότητα μεταξύ των δύο μάνατζερ το 2009, ο Guardiola μόλις ξεκινούσε την καριέρα του ως επαγγελματίας. Ο Χοσέ είχε ήδη κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ με το Πόρτο και άλλαξε εντελώς την ιστορία στο Τσέλσι. Από τότε, και οι δύο διευθυντές έζησαν μέσα από μάχες που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Ο Πεπ θυμάται πώς ξεκίνησαν όλα καθώς προσπαθεί να βάλει την τρέχουσα αήττητη πορεία στο πλάι.

Σε μια συνέντευξη Τύπου που έλαβε η Marca, αυτό είπε ο Pep: «Είμαστε λίγο πολύ ίδιοι από ό, τι ήμασταν το 2009. Σημαίνει ότι εργαζόμαστε πολλά χρόνια, οπότε είναι καλό και για τους δυο μας. Κάνουμε τη δουλειά που αγαπάμε και είναι καλοί υποψήφιοι. Είναι σύμπτωση. Χάσαμε επειδή ήταν καλύτεροι. Ήταν καλύτερα από πολλές απόψεις. Η ποιότητα της Spurs έδειξε περισσότερα από τα χαρακτηριστικά μας και γι’ αυτό μας νίκησαν. Είναι μια ισχυρή ομάδα και πρέπει να κάνουμε καλύτερα για να τους νικήσουμε».