Η Guardiola παρέχει μια γλυκόπικρη ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του Sergio Aguero

Ο διευθυντής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, παρείχε ενημέρωση για την κατάσταση υγείας του Σέρτζιο Αγκουέρο, αφού βγήκε θετικός στο Covid-19.

Έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες από τότε που ο Sergio Aguero ανακοίνωσε ότι μολύνθηκε με Covid-19 μετά από στενή επαφή με ένα θετικό κρούσμα. Καθώς οι οπαδοί περιμένουν με ανυπομονησία ενημέρωση για την τρέχουσα κατάσταση του επιθετικού, ο Pep Guardiola έκανε μια δήλωση που θα φυτρώσει ανάμεικτα συναισθήματα μεταξύ των υποστηρικτών της πόλης.

«Όλοι είναι καλά εκτός από τον Nathan [Ake] και τον Sergio χρειάζεται χρόνο», αποκάλυψε το αφεντικό της πόλης. «Όταν ένας τύπος υποφέρει COVID χρειάζεται εβδομάδες για να νιώσει καλύτερα ή έτοιμος. Ακόμα δεν εκπαιδεύεται στο γήπεδο, άρχισε να κινείται χθες. Θα χρειαστεί μερικές εβδομάδες για να επιστρέψει».

Αν και η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει αγωνιστεί καθόλου για να κερδίσει τους αγώνες της χωρίς τον επιθετικό αστέρι, η Guardiola διαβεβαίωσε τόσο τους οπαδούς όσο και τον παίκτη ότι λείπει πολύ στο σύλλογο.

«Το σημαντικό είναι ότι είναι αρνητικός, είναι υγιής και πάλι τώρα, μπορεί να επιστρέψει. Φυσικά, είναι σημαντικό να τον έχουμε πίσω».

Παρά το γεγονός ότι δεν γνωρίζει ακριβώς πότε Aguero θα είναι σε θέση να επιστρέψει, τα σχόλια του Pep αποκαλύπτουν επίσης μια σημαντική πληροφορία. Αν ο Αργεντινός αναμένεται να μείνει στο περιθώριο για εβδομάδες, αυτό σημαίνει ότι θα είναι έξω για μερικές σημαντικές συγκρούσεις. Στην πραγματικότητα, Μάντσεστερ Σίτι θα Λίβερπουλ και Τότεναμ αυτό το μήνα.