Η Guardiola ξεχωρίζει το ζευγάρι της Αγγλίας από τη νίκη του Μαν Σίτι επί του Μπέρνλεϊ

Οι Sky Blues κατέγραψαν μια άνετη νίκη στην εκδρομή του Σαββάτου, αλλά δεν ήταν οι σκόρερ που κέρδισαν τους επαίνους του μάνατζερ μετά τον αγώνα.

Ο Raheem Sterling επέστρεψε στο Manchester City ξεκινώντας τον XI για να αντιμετωπίσει τον Burnley αφού εξέφρασε δυσαρέσκεια για την έλλειψη επαρκούς χρόνου παιχνιδιού νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Η Sterling φαίνεται να υποφέρει από μια ύφεση στη μορφή αυτή τη σεζόν, έχοντας σκοράρει μόνο μία φορά σε 11 εμφανίσεις σε όλους τους διαγωνισμούς μέχρι στιγμής το 2021-22.

Και ενώ ο 26χρονος επιτιθέμενος δεν ήταν σε θέση να κάνει μεγάλο αντίκτυπο σε αυτό που ήταν μόνο το τρίτο πρωτάθλημα της σεζόν, η απόδοσή του αποδείχθηκε αρκετή για να κερδίσει έπαινο από τον μάνατζερ Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο διευθυντής του Man City επαινεί επίσης τον John Stones, ο οποίος έβαλε μια σταθερή οθόνη στο πίσω μέρος για να εξασφαλίσει ότι η πλευρά του καταγράφει ένα καθαρό φύλλο στο φωτιστικό του Σαββάτου στο Etihad.

Ο Guardiola είπε στο BBC μετά το ματς: «Και οι δύο έπαιξαν πολύ καλά — ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, προσπάθησα να τους πω να ξεχάσουν τα προηγούμενα 5-0 επειδή ο Μπέρνλι πάντα αγωνίζεται και ποτέ δεν τα παρατάει και είναι σε θέση να πάνε σε οποιοδήποτε στάδιο και να δημιουργήσουν ένα πρόβλημα και να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, έτσι τους δίνω πολλά εύσημα σήμερα».

Ο Ισπανός πρόσθεσε στο δίδυμο της Αγγλίας: «Αποφάσισα να παίξω τον Raheem πριν από έξι ημέρες. Είμαι πάντα με το μέρος τους. Απαιτώ την καλύτερη δυνατή απόδοση, αλλά είμαι πάντα εκεί γι’ αυτούς».