Η Guardiola δεν είναι ικανοποιημένη με το τρέχον επίπεδο της Πόλης του Μαν

Μετά τη νίκη της περασμένης Τετάρτης εναντίον του Μπέρνλι, ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να είναι δυσαρεστημένος με το επίπεδο απόδοσης του Μαν Σίτυ αυτή τη σεζόν.

Ο Pep Guardiola πιστεύει ότι η Man City μπορεί ακόμα να βελτιωθεί με τεράστιο τρόπο αυτή τη σεζόν, δεν είναι ευχαριστημένος παρά την πρόσφατη μορφή της ομάδας. Για πρώτη φορά στην εποχή της Premier League, ένας αγγλικός σύλλογος έχει κερδίσει συνολικά 13 συνεχόμενους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Επιπλέον, δεν έχουν ηττηθεί σε συνολικά 20 παιχνίδια μέχρι στιγμής.

Ανεξάρτητα από την προφανή βελτίωση, ο Pep Guardiola γνωρίζει ότι οι παίκτες του πρέπει να βελτιώσουν πολύ περισσότερο αν θέλουν να κερδίσουν το Champions League. Επειδή μην γελιέστε, ο απώτερος στόχος των Πολιτών είναι να κερδίσει το ηπειρωτικό τουρνουά αυτή τη σεζόν. Αυτή είναι η εκκρεμής αποστολή που έχει ακόμα η Πεπ Γκουαρντιόλα ως αφεντικό της Μάντσεστερ Σίτι. Μετά τη νίκη στο Μπέρνλεϊ, ήθελε να υπενθυμίσει στους παίκτες του ότι μπορούν ακόμα να βελτιωθούν.

Ο Γκουαρντιόλα, ο τελειομανής.

Σύμφωνα με το BBC Sports, η Guardiola αμφισβητήθηκε αν οι Πολίτες θα μπορούσαν ακόμα να βελτιωθούν αυτή τη σεζόν: «Πολλά. Σήμερα χάσαμε μερικές απλές μπάλες, αυτό είναι το μόνο πράγμα που με ανησυχεί. Τους ζητώ να κάνουν την προσπάθεια και τα απλά πράγματα καλά, προσπαθούμε. Σήμερα περισσότερο από το συνηθισμένο χάνουμε απλές μπάλες, αλλά γενικά είμαι ικανοποιημένος, γιατί συνεχίζουμε να είμαστε σταθεροί και να δημιουργούμε αρκετές πιθανότητες. Γνωρίζοντας ότι το να έρθει εδώ, ενάντια στο Μπέρνλι μακριά, είναι πάντα δύσκολο.

«Σήμερα το κάναμε και πάλι πολύ καλά. Μπορούμε να τα πάμε καλύτερα, αλλά γενικά δεν μετανιώνω. Οι παίκτες είναι άνθρωποι και είναι φανταστικοί. Ήμασταν τυχεροί που σκοράραμε νωρίς, μετά από αυτό την πρώτη φορά που αρχίσαμε να σπάσουμε τις γραμμές. Το πρώτο πέρασμα, το δεύτερο μισό ήταν πολύ καλύτερο, τα πρώτα 15 λεπτά του δεύτερου μισού ήταν τα καλύτερα. Είναι πάντα ένα καλό αποτέλεσμα εδώ, Μπέρνλι μακριά. Έτσι, όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι, και δεν παραχωρήσαμε πολλές ευκαιρίες και πάλι και δημιουργήσαμε σαφείς πιθανότητες να σκοράρουμε. Είμαι ικανοποιημένος.»