Η Guardiola αφήνει την πόρτα ανοιχτή για το αστέρι που συνδέεται με τη Βαρκελώνη

Βαρκελώνη ενδιαφέρονται για μια κίνηση για Raheem Sterling, ενώ συνεχίζει να αγωνίζεται για την ώρα του παιχνιδιού στο Μάντσεστερ Σίτι.

Το κέντρο του Μάντσεστερ Σίτι είναι τόσο γεμάτο που ένας από τους καλύτερους μέσους τους είναι δυσαρεστημένος με τον ανεπαρκή χρόνο παιχνιδιού του.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν δείχνει ότι είναι εκτός φόρμας, αλλά η άφιξη των 100 εκατομμυρίων λιρών του Τζακ Γκρέιλις επηρέασε άμεσα τη θέση του στην ομάδα Μαν Σίτι.

Αρκετές ισπανικές πηγές έχουν αναφέρει το ενδιαφέρον της Βαρκελώνης για την υπογραφή της Sterling. Παρά το γεγονός ότι ασχολούνται με οικονομικά ζητήματα, οι Καταλανοί είναι πρόθυμοι να προσθέσουν ένα νέο μέσο στην ομάδα τους το χειμώνα.

Το αφεντικό του Μάντσεστερ Σίτι Πεπ Γκουαρντιόλα αντέδρασε στις φήμες μεταφοράς γύρω από την πιθανή κίνηση του Στέρλινγκ.

«Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, αλλά αν η Βαρκελώνη ενδιαφέρεται για κάποιον από τους παίκτες μας, είμαι πεπεισμένος ότι μπορούν να τους πάρουν», δήλωσε ο Guardiola στον Mundo Deportivo.

«Η πόλη, ο σύλλογος, η ιστορία και αυτό για τους προπονητές, για τους παίκτες αποπλανεί πάντα πολλά. Αν η Βαρκελώνη ενδιαφέρεται για έναν από τους παίκτες μας, θα ξεκινήσει το μηχάνημα, είναι ένα υπερωκεάνιο. Η Βαρκελώνη, στο καλό και στο κακό, μπορεί να κάνει ό, τι θέλει».