Η Guardiola αποκαλύπτει ‘πληροφορίες’ από τον Kompany που βοήθησαν το Man City να νικήσει τη Μπριζ

Οι Sky Blues ήταν απλά αδίστακτοι στην ευρωπαϊκή τους τοποθέτηση την Τρίτη, σαρώνοντας τους Βέλγους αντιπάλους τους με ευκολία.

Ο Pep Guardiola αποκάλυψε ότι έλαβε «κάποιες πληροφορίες» από τον Vincent Kompany που ήρθαν σε πρακτικό για το Μάντσεστερ Σίτι στο να νικήσουν το Club Brugge.

Το Μάντσεστερ Σίτι θα μπορούσε να σκοράρει περισσότερο σε αυτό που ήταν μια εντελώς κυρίαρχη οθόνη από αυτούς στη νίκη 5-1 επί του Club Brugge.

Το αποτέλεσμα της Τρίτης το βράδυ σηματοδότησε την πρώτη νίκη αυτής της εκστρατείας του Champions League για τους Cityzens, οι οποίοι έχασαν από τον Paris Saint-Germain στην έναρξη της εκστρατείας.

Μερικά από τα εύσημα για τη νίκη του Man City πηγαίνουν στον Kompany, πρώην καπετάνιο του συλλόγου και νυν μάνατζερ της βελγικής πλευράς Anderlecht, που έφερε στην προσοχή της Guardiola τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες της Brugge.

«Μίλησα με τον Vincent Kompany και μου έδωσε κάποιες πληροφορίες. Γνωρίζει τη Μπριζ καλύτερα από μένα», αποκάλυψε ο Guardiola στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα.

«Είπε να είστε προσεκτικοί στο τελευταίο τρίτο, έχουν έναν γρήγορο κεντρικό αμυντικό, ειδικά τον αριστερό.»

Πρόσθεσε στην απόδοση της ομάδας του: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, η πίεσή μας ήταν καλή. Ανακτήσαμε την μπάλα τόσο γρήγορα και μετά χρησιμοποιήσαμε την μπάλα με πολλή λογική.

«Βρήκαμε πολλά περάσματα με τον Φιλ. Είχαμε δρομείς πίσω. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ, είχαμε πολλές ευκαιρίες.

«Όλοι μας είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοση που έχουμε κάνει.»