Η Fati εκδίδει σημαντική ενημέρωση τραυματισμού μετά από εβδομάδες

Εβδομάδες μετά από κανένα νέο από τον νεαρό, ο Ansu Fati παρέδωσε μια σημαντική ενημέρωση των τραυματισμών σχετικά με την ανάρρωσή του στη Βαρκελώνη.

Ο Ansu Fati εξέδωσε τελικά μια θετική ενημέρωση σχετικά με τη θεραπεία του τραυματισμού, η οποία συνεχίζεται εδώ και λίγο καιρό στη Βαρκελώνη.

Το δύσμοιρο νεαρό πέρασε αρκετές αναποδιές τον τελευταίο χρόνο. Και έπρεπε να σταλεί στο ιατρείο για άλλη μια φορά.

Αρχικά, ο Fati υπέστη σοβαρή βλάβη στο γόνατο που τον περιθωριούσε για περίπου εννέα μήνες. Αργότερα, τραυματίστηκε από τον τένοντα που τον κράτησε εκτός δράσης για έναν ακόμη μήνα.

Στη συνέχεια, ο επιθετικός επέστρεψε σε πλήρη φυσική κατάσταση και φαινόταν έτοιμος να συνεχίσει να παίζει κανονικά παιχνίδια. Ωστόσο, αντιμετώπισε ένα άλλο σημαντικό μυώδες ζήτημα που τον έσπρωξε από το φύλλο της ομάδας για άλλους δύο μήνες.

Αν και η χειρουργική επέμβαση ήταν η συνιστώμενη επιλογή για τη Fati, επέλεξε να ανακτήσει τον φυσικό τρόπο. Στην πραγματικότητα, η ιατρική ομάδα στη Βαρκελώνη εργάζεται επίμονα για την αποκατάστασή του. Ο κύριος στόχος για αυτούς είναι να αποτρέψουν οποιαδήποτε περαιτέρω βλάβη στους μυς του νεαρού όταν επιστρέψει στη δράση.

Στην πραγματικότητα, ο καταλανικός σύλλογος δεν θα πέσει σε κανένα κίνδυνο να τον παίξει νωρίτερα. Μόλις ο Φάτι αντανακλά 100 τοις εκατό ανάκαμψη, ο Μπάρκα θα τον καλέσει αμέσως.

Το ισπανικό μέσο ενημέρωσης Diario AS κατάφερε να πιάσει το αστέρι περπατώντας στην πόλη και τον ανέκρινε επειγόντως.

Η Fati απάντησε με: «Είμαι καλά, πολύ χαρούμενος. Όλα πάνε καλά.»